BURSA HABERLERİ:
LEVENT TURGUT PAZAR GÜNÜ OKUYUCUSU İLE BULUŞUYOR!
1974 Bursa Doğumlu olan Levent Turgut 1990'lı yıllardan beri Bursa Çerkez Derneğinin çeşitli kademelerinde görev aldı. .2001-2005 yılları arasinda dernek saymanliği görevinde bulunan Levent Turgut 2011 yılında topladığı genç kadroyla 14 kişi olarak Bursa Çerkes Kültür Derneği başkanlığına aday oldu. İki yil yönetim kurulu başkanlığı yaptı.

2013 yılında yapılacak olan olağan genel kurulda yine adaylığını koydu ve halen başkanlık görevini yürütüyor.

Suriyede yaşanan savaş neticesinde kafkas dernekleri federasyonun kriz komiteleri oluşturdu. Levent Turgut güney marmara kriz komitesi başkanı olarak görev yapıyor. İnsanları birleştiren yapısı ve özverili çalışmaları ile Bursa Çerkez Derneği ile büyük hizmetler eden Levent Turgut pazar gününden itibaren okurları ile www.uludaghaber.net internet sitesinde buluşacak.


Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
atila meral 9 yıl önce

adam gibi adam

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Şehit Hakan Ünver Mesleki ve Teknik Anadolu...
Şehit Hakan Ünver Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü İbrahim AYGÜÇ ve okul öğretmenleri Seda...

Haberi Oku