BURSA HABERLERİ:
KÜÇÜK BAŞKAN BOZBEYİN KOLTUĞUNU KAPTI!

Nilüfer’deki çeşitli okullardan ve 13. Uluslar arası Spor Şenliklerine katılmak üzere Bulgaristan ve Macaristan’dan gelen öğrenciler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi gün boyu Başkan Mustafa Bozbey’i ziyaret etti. Çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Başkan Mustafa Bozbey, koltuğunu minik öğrencilere bıraktı. Oldukça heyecanlı oldukları gözlenen minik başkanlar, istediklerini ve projelerini dile getirdi.

Öğretmen Hasan Güney Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Meltem Bayrak da koltuğa oturarak kısa sürede olsa başkanlık heyecanı yaşadı. Çocukların eşit eğitim alabilmesi, engelli öğrencilere yönelik rahat eğitim fırsatı üzerine projeler üreteceğini ifade eden Başkan Meltem Bayrak, Nilüfer Belediyesi tarafından okullarda hayata geçirilen okullarda yardımcı personel görevlendirmesinin ardından güvenlik görevlisi tahsis edilmesi konusunda da çalışmalar yapacağını vurguladı. Başkan Bayrak’ın projeleri ayakta alkışlandı. Ziyaretin sonunda Başkan Bozbey, Meltem Bayrak’a günün anısına  bir plaket sundu. Başkan Bozbey kendisini ziyaret eden tüm çocuklara da  çeşitli armağanlar verdi.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

BOSAD’DAN SEKTÖRE ÇAĞRI
BOSAD Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Baytaş, Painİstanbul&Turkcoat Fuarı öncesi düzenlenen yemekte boya...

Haberi Oku