BURSA HABERLERİ:
KSİAD TA DURMAK YOK!

Kayapa Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren firmaların birbirlerini daha iyi tanımaları amacıyla başlatılan ve bu hafta 7’incisi ve 8’incisi  düzenlenen üye ziyaretlerinde, Bursa TMS Stand ve Ertuğrul Çelik ziyaret edildi.

Bursa  TMS Stand ve Ertuğrul Çelik firmalarının yetkilileri yapılan ziyarette, firmalarını tanıtan sunumlar yaparak, KSİAD üyelerine hizmet alanları ile ilgili bilgiler verdi.

KSİAD Başkanı Ayhan Korgavuş , Kayapa Sanayici ve İşadamları Derneğ’nin  mevcut çalışmalarıyla üyeler arasında birliği sağladığını belirterek  “KSİAD olarak, yürüttüğümüz çalışmalar ile üyelerimiz içerisinde işbirlikleri oluşturulmasını sağladık. Bu işbirlikleri her geçen gün daha da büyüyecektir. Gerçekleştirilecek ortak çalışmalar ile hem derneğim, hem de bölgemiz göstermiş olduğu birlik ile adından söz ettirecektir” dedi.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Marmarabirlik’ten üreticiye 630 milyon TL...
2023/2024 iş yılı ürün alım kampanyasının son dilim ödemesini 26 Nisan 2024 tarihinde yapacak Marmarabirlik,...

Haberi Oku