Zonguldak’ta gerçekleştirilen turnuvada üstün bir performans sergileyen başarılı raket, hem teklerde hem de çiftlerde zirveye yerleşerek Bursa’nın gururu oldu.
Zonguldak’ta Gelen Çifte Kupa
19-23 Ocak tarihleri arasında düzenlenen zorlu turnuvada rakiplerine kortu dar eden Azra Özyardımcı, iki ayrı kategoride şampiyonluk kürsüsüne çıktı:
-
Tek Kadınlar Şampiyonu: Bireysel yeteneklerini ve oyun zekasını korta yansıtan Özyardımcı, rakiplerini eleyerek kupanın sahibi oldu.
-
Çift Kadınlar Şampiyonu: Partneri Şima Nur Sülo ile yakaladığı harika uyum sayesinde çiftler kategorisinde de birincilik kupasını kaldırmayı başardı.
Başkan Erkan Aydın: "Gençlerimizin Yanındayız"
Elde edilen bu anlamlı başarı sonrası bir tebrik mesajı yayımlayan Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, genç sporcuların gelişimine verdikleri önemi vurguladı. Başkan Aydın, şu ifadeleri kullandı:
"Osmangazi’ye büyük bir gurur yaşatan evladımız Azra Özyardımcı’yı yürekten tebrik ediyorum. Osmangazi Belediyesi olarak sporun her alanında gençlerimizin yanında olmaya, onların başarı yolculuklarını desteklemeye ve imkanlarımızı onlar için seferber etmeye devam edeceğiz."
Osmangazi Belediyespor: Şampiyonların Adresi
Osmangazi Belediyespor, tenis branşındaki altyapı yatırımlarının meyvelerini toplamaya devam ediyor. Azra Özyardımcı’nın kazandığı bu şampiyonluk, kulübün ulusal düzeydeki başarı grafiğini bir kez daha yukarıya taşıdı.



