BURSA HABERLERİ:
Kızılay Bursa'da Öğrenci Yurdu Açtı!

Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, Bursa’da ki yurt gibi yurdun birçok yerinde gönüllülerin katkılarıyla önemli yatırımlar yapıldığını belirterek, “Bursa şubesinin yaptıkları projelerin en üst noktası olan yeni bir projeye hazırlanıyorlar. Bursa’da 30 bin metrekare bir alanda. Büyük bir Kızılay kampüsü kan merkezi, yaşlılar konukevi, afet deposunu hep bir kampüste barındıracak bir projenin peşine düştü İbrahim Ağabey, Allah İbrahim Ağabeyin eline düşürmesin bu işlerde mutlaka tuttuğunu kopartacaktır, büyük bir ihtimal iki sene sonra onunda açılışını hep beraber burada yapacağız inşallah.” dedi.
3 MİLYON LİRALIK YURT
Yurt binasının hayırlı olması temennisinde bulanan Bursa şube başkanı İbrahim Dokunmazer ise, yurt binasının bulunduğu bin 625 metrekarelik yerin tamamının sit alanı olduğunu söyledi. Bu yerin 4-5 sene önce kendilerine tahsis edildiğini ifade eden Başkan Dokunmazer, 100 yatak kapasite ve 40 odalı yurdun yemek salonu, fitnes salonu, kafeteryası, mescidi, internet odası ve okuma salonu öğrencilerin hizmetine sunulduğunu söyledi.
Yurt binasının yaklaşık 3 milyon liraya mal olduğunu anlatan İbrahim Dokunmazer, “İnşallah burada kalacak öğrencilerin Kızılay’ın sıcak kollarında buradan gelecek için donanımlı aileler ve donanımlı çocuklar yetiştirilecek.” şeklinde konuştu.
Kızılay yurt fiyatları ise aylık olarak üç kişilik odaların sabah kahvaltısı dahil 375 lira, iki kişilik odaların 450 lira ve tek kişilik odaların ise 750 lira olarak belirlendi. Konuşmaların ardından Kızılay yurdunun yapımında emeği geçen hayırseverlere plaket takdimi yapıldı. Plaket takdiminin ardından ise yurdun açılışı gerçekleştirildi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal...
Orhangazi Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Mücahit Hatipoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin...

Haberi Oku

banner108