BURSA HABERLERİ:
KERAMET ILICASI İÇİN İLK ADIM ATILDI

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, Sağlık Bakanlığı bünyesinde kurulan Sağlık Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Ali Kılıçkaya ve Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın ile birlikte Keramet Ilıca tesislerinde incelemelerde bulundu.

Keramet Ilıca Termal Su Tesisleri için ilk adım atıldı. AK Parti Bursa milletvekili Mustafa Esgin ve Sağlık Bakanlığı bünyesinde kurulan Uluslararası Sağlık Hizmetleri A.Ş (USHAŞ) Genel Müdürü Ahmet Ali Kılıçkaya Orhangazi Keramet Ilıca tesislerinde incelemelerde bulundu. Esgin ve Kılıçkaya’ya Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, başkan yardımcıları ve meclis üyeleri eşlik etti. Belediye Başkanı Bekir Aydın Keramet Ilıca suyunun faydaları konusunda Milletvekili Esgin’e bilgilendirmelerde bulundu. Keramet ılıca tesislerinin sadece bölge halkına değil dışardan gelen ziyaretçilere de hizmet verdiğini belirten Bekir Aydın, buradaki hizmetleri daha iyi bir noktaya taşımak için çalışmaların devam ettiğini söyledi. Aydın “İlçemizin turizm değerlerini ortaya çıkarmak için çaba sarf ediyoruz, Keramet Ilıcası bu değerlerimizden biri ve burayı Türkiye ve dünyaya tanıtmak istiyoruz. Bunun içinde buranın modernize edilmesi gerekiyor, çalışmalarımızı başlattık en kısa sürede tamamlayarak daha kaliteli hizmet sunacağız” dedi.

YILIN 4 MEVSİMİ 34 DERECE

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın Keramet Ilıca’sının yılın her mevsimi 34 derece doğal sıcaklığında kalması nedeniyle tercih edilen yer haline geldiğini belirterek, suyunun içerdiği zengin mineraller ve sodalı suyu ile cilt hastalıklarına şifa arayanların da uğrak yeri olduğunu belirtti. Aydın “4 mevsim aynı sıcaklığını koruyan Keramet Ilıca’sı vatandaşlarımıza günübirlik tatil yapma fırsatı sunuyor” dedi.

SAĞLIK TURİZM’E KAZANDIRACAĞIZ

Belediye Başkanı Bekir Aydın Keramet ılıca suyunun Türkiye ve yurt dışından insanların da uğrak yeri olduğunu belirterek, amacımız bu alanı tesisleştirerek tanıtımı daha da güçlendirmektir dedi. Aydın “Bu alanı sağlık turizmine kazandırarak sadece çevre illerimizdeki insanların değil ülke çapında bir cazibe merkezi olması yönünde sadece birkaç adım atılması gerekiyor. Bizler bu konuda kararlıyız ekibimizle var gücümüzle çalışıyoruz, Keramet Ilıca’sı artık ülkemizin en uğrak yerlerinden birisi olacaktır” dedi. Hazırlanan raporları ve projeleri AK Parti Bursa milletvekili Mustafa Esgin ve Sağlık Bakanlığı bünyesinde kurulan Uluslararası Sağlık Hizmetleri A.Ş (USHAŞ) Genel Müdürü Ahmet Ali Kılıçkaya’ya sunduklarını belirten Başkan Aydın projenin tamamlanması için destek istedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

23 Nisan Bursa'da coşkuyla kutlandı
Büyük Millet Meclisi'nin Kuruluşunun 104. yılında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları...

Haberi Oku