BURSA HABERLERİ:
İYİ Partili Türkoğlu, Yenişehir'deki Ölümcül Kavşağı Meclis'e Taşıdı

Türkoğlu, konuyu Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) taşıyarak iki ayrı bakana soru önergesi verdi.


"Yıkım Kararları Siyasi Baskı Nedeniyle Uygulanmıyor" İddiası

Türkoğlu, en son kazada Yenişehir eski Belediye Başkanı Mehmet Kaya'nın hayatını kaybetmesiyle birlikte, aynı kavşakta daha önce de birçok kazanın yaşandığını hatırlattı. Sürücülerin görüşünü kapatan yapıların, AK Parti Yenişehir İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve ilçe yöneticilerinin ailelerine ait olduğu iddialarını gündeme getiren Türkoğlu, yıkım kararlarının siyasi baskılar nedeniyle uygulanmadığını savundu.


Bakanlıklara Yöneltilen Kritik Sorular

Milletvekili Türkoğlu, hem Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu'na hem de Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'a şu soruları yöneltti:

  • Son 10 yılda Kozdere Kavşağı'nda kaç adet ölümlü, yaralanmalı ve maddi hasarlı kaza meydana geldi?

  • Bu kazaların önlenmesi için bugüne kadar hangi somut adımlar atıldı?

  • Yıkım kararlarının uygulanmamasında siyasi baskıların etkisi oldu mu?

  • "Vatandaşın can güvenliği siyasetin üstündedir" diyen Türkoğlu, söz konusu yapıların ne zaman yıkılacağını sordu.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

BURSA REHBERLERİ MİSİ KÖYÜ’NDE BULUŞTU:...
Bursa Bölgesel Turist Rehberleri Odası (BURSA-BRO), üyeleriyle birlikte Misi Köyü’ne özel bir Eğitim...

Haberi Oku