BURSA HABERLERİ:
İNŞAAT MÜHENDİSLERİ DAYANIŞMA GECESİNDE BİR ARAYA GELDİ

“19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı” kapsamında İMO Bursa Şubesi Gençlik Komisyonu tarafından 17’ncisi düzenlenen Dayanışma Gecesi Altınceylan Havuzbaşı’nda gerçekleştirildi. Geceye İMO Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak ve yönetim kurulu üyeleri,  Gençlik Komisyonu Başkanı Oğuzhan Kurt ile çok sayıda genç inşaat mühendisi katıldı.
Gecenin açılış konuşmasını yapan İMO Bursa Şubesi Başkanı Mehmet Albayrak böyle günlerde bir araya gelmenin önemine vurgu yaparak, geceyi düzenleyen İMO Bursa Şubesi Gençlik Komisyonuna teşekkür etti. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs’ta Samsun’a çıkması ile başlayan milli mücadelenin 100’ncü yılını kutladıklarını söyleyen Albayrak, bağımsızlık mücadelesinin sonunda Cumhuriyet’in bu günlere geldiğini dile getirdi.
ALBAYRAK: “ZOR GÜNLERDEN ÇIKIŞ YOLU GENÇLİĞE HİTABE”
Genç meslektaşlarına zor zamanlarda çıkış yolunun bulmak için Atatürk’ün Gençliğe Hitabesini okumalarını ve onu rehber edinmelerini tavsiye eden Başkan Albayrak, “O’nun izinden gitmek hepimizin görevi ve ışığıdır” dedi.
İnşaat sektörünün zor günlerden geçtiğini ve birçok inşaat mühendisinin işsiz olduğunu belirten Albayrak, bu günlerin birlikte aşılacağını kaydetti. Mezun olan genç meslektaşların sayısının her geçen gün arttığına dikkat çeken Başkan Albayrak, Oda’nın ikinci bir okul olduğunu sözlerine ekledi. 
KURT: “İMO BÜYÜK BİR AİLE”
İMO Bursa Şubesi Gençlik Komisyonu Başkanı Oğuzhan Kurt ise, genç meslektaşların sorunlarına bilen ve çözüm için çalışan bir yönetim anlayışı içinde olduklarını kaydederek, teknik, sosyal ve topluma duyarlı etkinlikler gerçekleştirmek için çalıştıklarını ifade etti. İMO’nun büyük bir aile olduğunu belirten Kurt, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının saygıyla anarak O’nun izinden gitmeye devam edeceklerini vurguladı.
 
Konuşmaların ardından Geleneksel 19 Mayıs Gecesi pastası kesilirken genç inşaat mühendisleri, canlı müzik performansı, süpriz hediye çekilişi ile de eğlendi.
 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Nasır Yıldız:''Çalışan kadınlarımıza...
Bursa'da ''Çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağım sloganı ile seçim çalışmalarına...

Haberi Oku

banner108