BURSA HABERLERİ:
İnegöl Belediyesi'nden Kitap Günleri Öncesi Anlamlı Adım: 27 Bin Kumbara Dağıtıldı

Fuarın tanıtımını yapmak, tasarruf duygusunu artırmak ve öğrencileri kitaplarını kendi harçlıklarıyla almaya teşvik etmek amacıyla toplam 27 bin adet kumbara dağıtımı gerçekleştirildi.


9. İnegöl Kitap Günleri İçin Geri Sayım Başladı

Eğitim ve kültüre katkı sağlamayı amaçlayan Kitap Günleri Fuarı, on binlerce kitabı İnegöllülerle buluşturmaya hazırlanıyor.

  • Fuar Tarihleri ve Yer: 31 Ekim Cuma günü MODEF Fuar alanında kapılarını açacak olan etkinlik, 09 Kasım’a kadar devam edecek.

  • Kapsamlı Organizasyon: Kitap Günleri, söyleşiler, konferanslar, imza günleri, 1 milyon kitap, seçkin yayınevleri ve birbirinden kıymetli yazarları İnegöllülerle buluşturacak.


Kumbaralar Kitaba Dönüşecek: Tasarruf ve Kitap Sevgisi Aşılanıyor

Belediyenin kumbara dağıtımı, öğrencilerin kitapla kurduğu ilişkiyi güçlendirmeyi amaçlıyor.

  • Dağıtım Kapsamı: Bu yıl kırsal ve merkezdeki okul öncesi ve ilkokul düzeyindeki toplam 27 bin öğrenciye kumbara hediye edildi.

  • Temel Hedef: Uygulama ile öğrencilerin kumbaralarındaki birikimlerini Kitap Günleri etkinliğinde binlerce kitap arasından kendi seçtikleri kitaplara dönüştürmesi hedefleniyor.

  • Kazanımlar: Kampanya, çocuklarda tasarruf duygusunu arttırmak, kitaba olan ilginin artmasını sağlamak ve öğrencileri aktif katılıma teşvik etmek gibi pedagojik kazanımları içeriyor.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden Meme...
Bursa Büyükşehir Belediyesi, 1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık Ayı etkinlikleri kapsamında halk sağlığına...

Haberi Oku