BURSA HABERLERİ:
İlk Defa Taraftar İstifaya Davet Etti!

 Sağlam, son 5 dakikada buldukları gollerle kazandıkları Eskişehirspor maçının ardından yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:

"Maçın öncesinde içinde bulunduğumuz durum bize maçın kayıpsız geçilmesini emrediyordu. Aslında oyuncularımız da gerek antrenmanlarda gösterdiği istek arzu, gerekse maçın başından sonuna kadar gol atmak ve kazanmak için ellerinden geleni ortaya koydular. Bir taraftan da Eskişehirspor’un durumu belli. Şöyle bir takım yok karşımızda yani helva gibi, ununu elemiş. Onlar da mücadele ediyor. Oyunu çevirmek için çocuklar ellerinden gelen mücadeleyi ortaya koyuyordu. Üç puan için çırpınmalarının karşılığını golleriyle de aldılar. Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Hak ettikleri üç puanı aldılar. Eskişehirspor da bizim için çok farklı bir yerde. Orada da yaklaşık 1,5 sene çalıştım. Suyunu içtim, ekmeğini yedim. Onlara da başarı diliyorum."

"Bize gelecek adına ümitle bakmamızı sağlayacak güzel bir galibiyet oldu." diyen Sağlam, şöyle devam etti:

"Dolayısıyla mutluyuz. Bunu içtenlikle söyleyemiyorum ama mutluyum. Bu takım daha iyi bir takım olacak. Kolay değil 8 oynayan oyuncunun ayrılması, yeniden takım oluşturmak. Geçen sene takım iyiydi doğru ama takım bir sene öncesinden hazırlandığını kimse unutmasın. O takımda sekizinci oldu ve ardından 6. oldu. Bizim geldiğimizden önceki 10 sezonu sizler daha iyi bilirsiniz. Bir sene küme düşmüş takım, iki sene oynamış, ondan sonra da 10.'luktan başka başarı yok. Bu takım şampiyon oldu, ikinci oldu, üçüncü oldu, sekizinci olurken bile Avrupa kupasına katıldı.

Eskişehir’deyken men cezası nedeniyle Bursaspor gittim. Orada da bizim emeğimiz var. Umuyorum ki gerçek Bursaspor’a gönül vermiş insanların gönlünde bizim farklı bir yerimiz vardır. Bugün hakikaten zor bir gün bizim için. Bir grup taraftar diyeceğim diyemiyorum, çünkü stadın geneline yayılmış. Hayatımda ilk defa bir taraftar grubu, kötü dönemler oldu, maç kazanamadığımız oldu, ilk defa bir taraftar grubu beni istifaya davet etti, ne acıdır ki bu da Bursaspor taraftarı oldu. Bugün ki galibiyet oldu ama bugün tarih kaç, 28 Eylül, bizim için de çok acı bir gün oldu. Konuşamıyorum, üzgünüm, bunları demek ki yaşayacakmışız."

Sağlam, bir gazetecinin, 'Bu açıklamanız taraftarlar açısından ve Bursaspor açısından olumlu bir hava estirir mi, yeni bir başlangıca vesile olur mu?' şeklindeki sorusuna ise "Ben bu taraftarı tanıyorum, sizlerde tanıyorsunuz, öyle bir şey umut edemiyorum, artık bir şey diyemiyorum." İfadelerini kullandı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Nasır Yıldız:''Çalışan kadınlarımıza...
Bursa'da ''Çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağım sloganı ile seçim çalışmalarına...

Haberi Oku

banner108