BURSA HABERLERİ:
HER GEÇEN GÜN DAHA DA BÜYÜYECEĞİZ!
 29 Firmaya yapılması hedeflenen ‘KSİAD üye ziyaretinde’ 17’inci ziyarette KSİAD (Kayapa Sanayici ve İşadamları Derneği) Başkanı Ayhan Korgavuş ve üyeleri, 2004 yılında döküm sektöründe faaliyete başlayan ve döküm tecrübesini de kullanarak dinamik yapısıyla BDS (BURDÖKSAN) ‘a konuk oldu.

 İŞ BİRLİĞİ SAĞLANIYOR…

Yapılan ziyarette KSİAD üyeleri BDS (BURDÖKSAN)’nın sahibi Ali Karaca ve ekibi tarafından samimiyetle karşılandı. BDS (BURDÖKSAN)  firmanın yetkilileri, firmalarını tanıtan sunumlar yaparak, KSİAD üyelerine hizmet alanları ile ilgili bilgiler verdi. KSİAD Başkanı Ayhan Korgavuş ise ziyaret sırasında yaptığı konuşmada,  Kayapa Sanayici ve İşadamları Derneğinin  mevcut çalışmalarıyla üyeler arasında birliği sağladığını belirtti.

 “HER GEÇEN GÜN DAHA DA BÜYÜYECEĞİZ”

Başkan Korgavuş, “KSİAD olarak, yürüttüğümüz çalışmalar ile üyelerimiz içerisinde işbirlikleri oluşturulmasını sağladık. Bu işbirlikleri her geçen gün daha da büyüyecektir. Gerçekleştirilecek ortak çalışmalar ile hem derneğin, hem de bölgemiz göstermiş olduğu birlik ile adından söz ettirecektir” dedi.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Şehit Hakan Ünver Mesleki ve Teknik Anadolu...
Şehit Hakan Ünver Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü İbrahim AYGÜÇ ve okul öğretmenleri Seda...

Haberi Oku