BURSA HABERLERİ:
Hayvan Pazarlarında Sahte Para!

Özellikle kurban bayramının yaklaşmasıyla hayvan pazarlarında artan sahte para olayları polisleri alarma geçirdi. İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği’nde görevli polisler hayvan pazarına giderek satıcılara sahte parayı gerçeğinden ayırt etme yöntemlerini anlattı.
GERÇEK PARA İZ BIRAKIR
Ellerinde broşürler ile satıcılara bilgiler veren polisler, uygulamalı yöntemler ile sahte paranın gerçeğinden nasıl ayırt edilebileceğini gösterdi. Hayvan satıcılarına uygulamalı örnekler veren polis memuru Sezi Uzun, özel bir kalem ile sahte paranın rahatlıkla gerçeğinden ayırt edilebileceğini gösterdi. Ayrıca gerçek parayı beyaz bir kağıda sürterek bıraktığı izden sahtesinden ayrılabileceğini gösteren Uzun, sahte paraların beyaz kağıtta iz bırakmadığını satıcılara gösterdi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Nasır Yıldız:''Çalışan kadınlarımıza...
Bursa'da ''Çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağım sloganı ile seçim çalışmalarına...

Haberi Oku

banner108