BURSA HABERLERİ:
Hayri Türkyılmaz'dan yeni yıl ziyaretleri

Yeni yıl dolayısıyla bir dizi ziyaret gerçekleştiren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ilk ziyaretini Güzelyalı İlçe Emniyet Mğdğrlüğü'ne gerçekleştirerek görevli personelin yeni yılını kutladı.

SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI ZİYARET EDİLDİ

     Güzelyalı İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaretinden sonra Mudanya'da bulunan Sahil Güvenlik Güney Marmara Grup Komutanlığı'nı ziyaret ederek personelin yeni yılını kutladı. 
Sahil Güvenlik Güney Marmara Grup Komutanlığı'nın ardından, Mudanya İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret eden Hayri Türkyılmaz görevli personelin tek tek yeni yılını kutladı.

MUDANYA İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI ZİYARETİ

     Mudanya İlçe Jandarma Komutanlığı'nın ardından Mudanya İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret eden Hayri Türkyılmaz ve beraberindeki heyet burada görevli personelin yeni yılını kutladı.

MUDANYA İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARETİ

     Mudanya İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden sonra Mudanya Devlet Hastanesi'ni ziyaret eden Hayri Türkyılmaz, hastanede görevli personelin yeni yılını kutladı.
     Mudanya Devlet Hastanesi'nden sonra, Taksi Durağı ziyareti yapan Hayri Türkyılmaz ve beraberindeki heyet hem esnafın hem de vatandaşın yeni yılını kutladı.



 
Anahtar Kelimeler
HayriTürkyılmazZiyaret
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Şarkılarla çocuklara umut oldular
BUSADER Federasyonu bünyesinde yer alan Veteran BUSADER üyelerinden oluşan TSM Korosu’nun sahneye çıktığı...

Haberi Oku