BURSA HABERLERİ:
Güvercinler Şadırvanda Serinliyor!

Bursa’da tarihi Emirsultan Camii bahçesinde bulunan şadırvan, günün belirli saatlerinde güvercinlerin akınına uğruyor. Şadırvanda oluşan küçük su göletlerine sığınan güvercinler, kendilerini fotoğraflamaya çalışan, abdest alan insanlara aldırmıyor.
Güvercinlerin su içip, vücutlarını ıslatmaya çalışması, en çok turistlerin ilgisini çekiyor. Ziyaretçiler, şadırvanda renkli görüntüler oluşturan güvercinleri görüntülemekten geri durmuyor.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner81

banner82

banner83

banner84

banner91

banner95

banner97

ATMACA’NIN BURSASPOR SEVGİSİ
Bursaspor deplasmanda Nazilli Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. CHP Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca’da,...

Haberi Oku