BURSA HABERLERİ:
Gürsu'nun Yıldızı Muhtarlarla Elele!

Gürsu Belediyesinde tarım alanında yapılması gereken yatırımlarla ilgili muhtarlarla toplantı gerçekleştirildi. DSİ bölge müdürü Tahsin Sarıoğlu’nun da katıldığı toplantıda “Tarımsal sulama, derelerin ıslahı, çevredeki suların tarlalarda verimli kullanılması ve kapalı devre su sistemi” konuları konuşuldu.

Toplantıda konuşan Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız “Gürsu ovası dünyanın gözbebeği. Biz yapacağımız tüm yatırımları halkımızla, muhtarlarımızla, uzmanlarla istişareler yaparak gerçekleştireceğiz dedik. Ovada yetiştirilen ürünlerin kalitesinin ve veriminin artırılması için, maliyetlerin azaltılarak kalitenin artırılması için çalışmalarımızı yürütüyoruz. Yatırımları yaparken, doğal dengenin de korunmasına da önem veriyoruz.” dedi.

Toplantı sonunda muhtarlar, istişareden memnun olduklarını ilettiler.


Anahtar Kelimeler
BursaGürsuYıldızTahsin
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Şarkılarla çocuklara umut oldular
BUSADER Federasyonu bünyesinde yer alan Veteran BUSADER üyelerinden oluşan TSM Korosu’nun sahneye çıktığı...

Haberi Oku