BURSA HABERLERİ:
GÜRSU'DA ÖZLENEN TABLO!

Yenidoğan mahallesi sakinleri ile gerçekleştirilen ilk toplantıda Gürsu Kaymakamı Hamdi Bilge Aktaş, Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, Gürsu İlçe Emniyet Müdürü İ.Yücel Can, Gürsu İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi Öztürk, Gürsu İlçe Müftüsü Latif Kesmeci de hazır bulundu.

Mahalle’nin sorunları ve çözüm yollarının konuşulduğu toplantıda, Gürsu ilçe kaymakamı Hamdi Bilge Aktaş “Huzurlu,güvenli bir Gürsu için çalışıyoruz. Halkımızın daha iyi şartlarda yaşayabilmesi için ne gerekiyorsa destek vermeye hazırız. Bunun için de bu istişare toplantılarımızı sürekli yapacağız. Her mahallemizde mahalle sakinlerimizle sürekli irtibat halinde olacağız.” dedi.

Gürsu belediye başkanı Cüneyt Yıldız ise, “Değişen,gelişen,kalkınan bir Gürsu için çıktığımız bu yolda, her zaman söylediğimiz bir söz vardı. Gürsu’yu Gürsu halkımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla istişare ederek yöneteceğiz dedik. Allah’a şükürler olsun ki,Gürsu yaşam koşulları yönünden güvenli, huzurlu bir yapıya sahip. Biz yerel yöneticiler olarak, halkımızın refah seviyesini yükseltmek için çeşitli yatırımlar yapacağız. Eğitimde, sağlıkta, ulaşımda yatırımlar yapacağız. Ancak yatırımları da halkımızla istişare ederek gerçekleştireceğiz. Bugün ilk toplantımızı Yenidoğan mahallemiz için gerçekleştirdik. Bundan sonra da tüm mahallelerimizde bu  toplantılarımız sırasıyla devam edecek.” dedi.

Mahalle sakinlerinin önerilerinin de not alındığı toplantıda,mahalle sakinlerinin mutluluğu dikkat çekti.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Marmarabirlik’ten üreticiye 630 milyon TL...
2023/2024 iş yılı ürün alım kampanyasının son dilim ödemesini 26 Nisan 2024 tarihinde yapacak Marmarabirlik,...

Haberi Oku