BURSA HABERLERİ:
GÜRSU'DA MİLLET KIRAATHANESİ AÇILIYOR

Gürsu Belediye Başkan Mustafa Işık'ın seçim çalışmaları sırasında ilçe sakinlerine söz verdiği ve hayata geçirdiği Millet Kıraathanesi’yle Gürsu’nun eğitim ve kültür hayatı canlılık ve zenginlik kazanacak.

Büyükşehir Belediyesi tarafından, Gürsu Belediyesi’nin kullanımına verilen Tarihi Değirmen, yapılan düzenlemelerle Millet Kıraathanesi’ne dönüştürüldü. Zemin katta hanımlara yönelik etkinliklere ev sahipliği yapacak Millet Kıraathanesi’nin 1.katında; kütüphane, sesli okuma odası, lys ve ygs öğrencilerine yönelik kurs, ders çalışma alanları, idari birim yer alacak. Açık hava bahçe kısmıyla ilçe gençliğine, halkına hizmet verecek mekân Gürsulular’ın yeni buluşma noktası olacak.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Millet Kıraathanesi'nin kurulmasıyla ilgili "Hemşerilerimize söz verdiğimiz bir projeyi daha hayata geçiriyoruz. Bu güzide mekânımızda 7'den 70’e tüm vatandaşlarımız, kitapların sıcak ve bilgi dolu dünyasıyla kuşanacak, ikramlarımız ve gönülden muhabbetimizle ağırlanacak. Gençlerimiz bu mekânda rahatça ders çalışabilecekler, bu mekanda eğitim gören kardeşlerimizi inşallah her alanda başarı sağlamış bireyler olarak göreceğiz” ifadelerini kullandı.

Her yaştan ilçe sakininin her gün kitap okuyabileceği ve öğrencilerin ders çalışabileceği Millet Kıraathanesi'nde, ücretsiz ikramlar ve bilgisayar, internet hizmeti sunulacak.

Millet Kıraathanesi, yetişkin, çocuk ve gençlere yönelik kültür sanat ve eğitim kurslarının adresi olacak.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Türk Sağlık Sen Sendikası Şubelerinden suç...
Sağlık çalışanını sahte imzayla sendikaya üye yapılmasının anlaşılması üzerine suç duyurusunda...

Haberi Oku

banner108