BURSA HABERLERİ:
GÜRSU'DA FUTSAL HEYECANI!

Gürsu’da her yıl geleneksel olarak düzenlenen Ortaokullar Arası Futsal Turnuvası sona erdi.Yıldızlarda 80.Yıl Cumhuriyet Ortaokulunu 4-1 yenen M.Akif Ersoy Ortaokulu şampiyonluğunu ilan ederken, küçüklerde ise müthiş çekişmeye sahne olan maçta Hacı Huriye Tinç Ortaokulunu 5-4 yenen Zafer Ortaokulu şampiyonluğa uzandı.

    Emeği geçen herkese teşekkür ederek konuşmasına başlayan, Gürsu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Turan Yavuz ‘’Bugün düzenlenen turnuvada amacımız çocukların, gençlerin spora olana ilgisini artırabilmek, sağlıklı nesillere daha iyi fırsatlar, imkanlar sağlamaktır. Bu bizim için de bir sosyal sorumluluk projesidir. Sevgili gençler, çocuklarımız, bugün burada futsal turnuvasından önce dostluğu, arkadaşlığı pekiştirdiler" diye konuştu.

Düzenlenen turnuvada konuşan Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız ‘’Spor dostluk ve kardeşliktir. Bugün burada çok güzel bir tablo var. Bu gibi spor turnuvaları öğrencilerin kişisel gelişimi ve sosyal çevreleri açısından önemli olduğunu düşünüyorum. Bu turnuva sonucunda benim gözümde gençlerin hepsi kazanmıştır. Bu tür spor etkinlikleri ilçe genelinde devam edecektir. Ayrıca turnuvada emeği geçen başta Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Turan Yavuz’a, antrenör Osman Kara’ya,katılım sağlayan Beden Eğitimi Öğretmenlerine ve sporculara teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Son yolculuğuna uğurlandı
Osmangazi Belediyesi’nin Ruhsat ve Denetim eski müdürü Yüksel Aslan, yakalandığı amansız hastalık sonucu...

Haberi Oku