BURSA HABERLERİ:
Gürsü Belediyesi 30 bin kişiye dev istihdam fırsatı

GÜRSU BELEDİYESİ 51. İSTİHDAM BULUŞMASINI GERÇEKLEŞTİRDİ 

Gürsu Belediyesi Kollektif Kariyer Merkezi koordinasyonuyla, bugüne kadar gerçekleştirilen 51 istihdam buluşmasında, 5 bin kişiyle firmalar arasında köprü oluşturularak yaklaşık 3 bin kişinin iş sahibi olması sağlandı. 5000 kişiye ise birebir kariyer danışmanlığı yapıldı. 

“Mübarek Ramazan Ayı’nın başlangıcında olduğumuz bu günde iş arayan kardeşlerimize bu imkanın sunulmasında köprü olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “İstihdam odaklı birçok proje ve hizmete imza attık. İstihdam buluşmalarımızla da firmaların ihtiyaç duyduğu personellerde aranan niteliklere göre iş arayan hemşehrilerimizin başvuru yapmasını sağlayarak, iş ihtiyacı olan kişilerin de kendi beklentilerine uygun işlere başvuru yapmalarına olanak sunuyoruz. Gürsu sınırları kapsamında başlattığımız istihdam buluşmalarımızda geldiğimiz noktada artık Gürsu dışından da başvuruların yapılıyor olması yaptığımız hizmetin faydasını görmemiz açısından bizleri motive ediyor” dedi.

YETENEKLERE GÖRE İŞ BAŞVURULARI YAPILMASI SAĞLANIYOR 

Gürsu Belediyesi hizmet binasında gerçekleştirilen 51’inci istihdam buluşmasında; başvuru ve mülakat işlemleri gerçekleştirilerek, 20-50 yaş arası 30 kişinin, mağaza görevlisi, unlu mamüller ustası, depo görevlisi işlerinde görev yapmak üzere işe alımları görüşmeleri yapıldı. 

“İstihdam seferberliğine katkı sunmak amacıyla çalışma arkadaşlarımızla birlikte dikkate değer bir çaba ortaya koyuyoruz. Bu amaçla oluşturduğumuz Kollektif Kariyer Merkezi’mizle, belediyemize iş başvurusunda bulunan kardeşlerimizle firmalarımız arasında köprü olmaya devam ediyoruz. Her yönüyle işin özelliklerinin belirtildiği duyurularımızla organize ettiğimiz istihdam buluşmalarında, iş arayan hemşehrilerimizin kendilerinin beklentileri ve yeterliliklerine göre iş başvurularını yapmalarını sağlıyoruz. Tüm iş kollarında hizmet veren firmalarla kurduğumuz bağlantılarla tüm hemşehrilerimizin kendilerine uygun niteliklerde iş imkanları elde etmelerine olanak sunuyoruz. Böylece şirketlerin eleman ihtiyaçlarını gidermelerine, iş arayan vatandaşlarımızın da iş olanaklarına ulaşmalarına destek olarak dertlerine derman oluyoruz. Hem iş arayan kardeşlerimize hem de personel ihtiyacı olan firmalarımıza destek olmaya çalışıyoruz. Bunun yanında sanayicimizin en çok ihtiyaç duyduğu iş dallarında eleman yetiştirilmek üzere meslek edindirme kursları, girişimcilik kursları da düzenliyoruz. Böylece şirketlerin ihtiyacı olan ara eleman ihtiyacının giderilmesine katkı sağlıyoruz. İstihdam buluşmalarımıza katılan tüm firmalara istihdama destekleri için teşekkür ediyorum“ dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Türk Sağlık Sen Sendikası Şubelerinden suç...
Sağlık çalışanını sahte imzayla sendikaya üye yapılmasının anlaşılması üzerine suç duyurusunda...

Haberi Oku

banner108