BURSA HABERLERİ:
Görükle Anafartalar Bulvarı Hizmete Açıldı!

Çift taraflı 2.5 kilometre uzunluğuna sahip, 1.5 milyon TL’ye mal olan Anafartalar Bulvarı’nda 6 bin 280 ton sıcak asfalt, 3 bin 685 ton plentmiks, 4 bin ton alt temel dolgu çalışması yapıldı. Bordür ve tretuvar çalışmaları kapsamında 7 bin 200 metre bordür, 10 bin metrekare tretuvar-parke döşendi.

Recep Altepe, Bursa’nın yol imalatı konusunda altın dönemini yaşadığını vurguladı. Bundan önce İl Genel Meclisi döneminde yol için çıkartılan son bütçenin 8 milyon TL olduğunu belirten Altepe, Büyükşehir Belediyesi olarak son 1 yıl içerisinde asfaltlama ve yol açma giderleri için 770 milyon TL harcadıklarını ifade etti.

Bütçedeki en önemli yatırım kalemini yolun oluşturduğunu, 10 ilçede kurulan şantiyelerle köy yolları dahil tüm ulaşım noktalarının sıcak asfaltla kaplandığını vurgulayan Başkan Altepe, “İnşallah önümüzdeki 1.5 yıl içerisinde tüm yol çalışmalarımız tamamlanmış olacak. Bu alanda yüzlerce milyon TL’yi ulaşım çalışmaları için sarf etmiş olacağız. Bunlar büyük rakamlar. İşte Büyükşehir bu demek! Onlarca yıldır konuşulup da yapılamayan yatırımların yapılması demek. Halkımız desteklediği müddetçe bizler de yatırımlarımıza devam edeceğiz.” dedi.

GÖRÜKLE’YE METRO MÜJDESİ

Recep Altepe, yol açılışında Görükle sakinlerine bir de müjde verdi. Kestel’den üniversiteye kadar gelen metro hattının bundan sonra Görükle kent merkezine kadar uzatılacağını, bu konudaki çalışmaların hızla sürdüğünü ifade etti. 
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İnegöl Belediyesi'nden Yeni Nikah Merkezi...
İnegöl Belediyesi, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda Botanik Park alanında hayata geçireceği...

Haberi Oku