BURSA HABERLERİ:
Genç Mühendisler İMO Bursa Şubesi'nin iftarına yoğun ilgi gösterdi
İMO Bursa Şubesi Gençlik Komisyonu ve Sosyal Komisyon üyeleri Nev-i Çeşni’de düzenlenen iftarda buluştu. Genç inşaat mühendislerini Ramazan ayında meslektaşlarıyla buluşturan etkinliğe üyeler aileleri ile katıldı.
Organizasyonu düzenleyen Komisyon üyelerine ve katılan meslektaşlarına teşekkür eden İMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Atilla Erdem, konuşmasında Şube olarak gençlere yönelik çalışmaları sürdüreceklerini söyledi. İnşaat mühendisleri için Oda’nın ikinci evleri olması gerektiğini belirten Erdem, genç meslektaşlarını Şubeye davet etti. Meslektaşlarının sorunlarına çözüm bulmak için çalıştıklarını vurgulayan Erdem, “Odamıza uğrayıp mutlaka fikirlerinizi bize iletin. Şubemizde Serbest Kürsü etkinliği düzenledik. Önümüzdeki aylarda yeniden düzenleyeceğiz. Bu etkinliklerimize katılıp sorunlarınızı bizlerle paylaşın. Bir araya gelerek çözüm için yeni yolları birlikte belirleyelim” dedi.
Katılımın yoğun olduğu organizasyonda genç mühendisler Oda Başkanı Serdar Atilla Erdem, Gençlik Komisyonu ve Sosyal Komisyona memnuniyetlerini ilettiler.
 
Anahtar Kelimeler
İMO Bursa
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Şarkılarla çocuklara umut oldular
BUSADER Federasyonu bünyesinde yer alan Veteran BUSADER üyelerinden oluşan TSM Korosu’nun sahneye çıktığı...

Haberi Oku