BURSA HABERLERİ:
Gemlik'te iyilik rüzgarı esti

İYİ Parti Gemlik Belediye Meclisi 1. Sıra Adayı Erten Kayan’ın doğup büyüdüğü Fevziye’de verdiği iftar yemeğindeki buluşmada samimi bir sohbet atmosferi oluştu.

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Dr. Mehmet Hasanoğlu, Bursa Milletvekili Hasan Toktaş, Gemlik Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Yavuz, İlçe Başkanı Namık Kemal Döngel ile il ve ilçe yöneticilerini baba memleketinde ağırlamaktan gurur duyduğunu belirten Erten Kayan, “Fevziyeli hemşerilerimizin şahsımı ve dava arkadaşlarımı geleneksel iftarımızda,  sıcak ve samimi bir ortamda karşılamış olmalarından büyük memnuniyet duydum” dedi.
Meclis üyesi olarak seçildiği takdirde hemşerilerinin hizmetkarı olacağına söz verdiğini belirten Erten Kayan, “Sizler teveccüh gösterir, Allah da nasip ederse  hem Büyükşehir Belediye Meclisi’nde hem de Gemlik Belediye Meclisi’nde, doğup büyüdüğüm memleketime her konuda hizmet edebilmek için bütün gücümle seferber olacağım. Gemlik ülkemizin dört bir yanından gelen, her biri bir birinden değerli hemşerilerimizin ‘ortak değeri’ olan ‘vatan ve millet sevgisi’ temelinde buluştuğu, kültürel zenginliğe sahip kadim bir ilçemizdir. Dolayısıyla hizmetlerin en niteliklisini sonuna kadar hak etmektedir” şeklinde konuştu.
Buna karşılık Gemlik’in son yıllarda yaşadığı sahipsizliğe işaret eden Erten Kayan, “Yalnız bırakılmak ve özellikle merkezi hükümetin desteğini alamamak, yeterince yatırım ve istihdam imkanı yaratılmaması, sanki ‘Körfez’in incisi’ ilçemizin makus talihi oldu.
Gemlik’e yaşatılan bu talihsiz ‘yalnız bırakılmışlıktan’ tabi ki çevresindeki yerleşim bölgeleri de nasibini aldı.
İşte ecdadımın, akrabalarımın köyü Fevziye de sahipsiz bırakılan o yerlerden biri. Mahallemize bırakın hizmet getirmeyi, ayak basmaktan bile imtina ediyorlar.
Ben, bu köyden çıkıp kendisini eğitim dünyasına vakfeden, yöremizin en kalabalık camiasını oluşturan ‘Sonka sülalesinden’ Hacı Murat’ın oğlu, Tan Okulları Kurucusu Rahmetli Babam Ergin Kayan’a bir söz verdim.
Dedim ki; havasını soluduğum, suyunu içtiğim, ekmeğini yediğim memleketimi asla unutmayacağım.
Bugün burada işte bu duygularla aranızdayım ve hizmet şevkiyle doluyum. Allah inşallah bu arzuma ulaşmayı nasip eder.
İnanıyorum ki, 31 Mart tarihi, ilçemiz Gemlik ve çevresinin makus talihinin yenildiği bir seçim olacak ve Gemlik ilçemiz, Fevziye gibi çevresinde hizmet bekleyen mahallelerimizle birlikte topyekün İYİ BELEDİYECİLİK ile tanışacak.
Fevziye İYİ Olacak, Gemlik İYİ Olacak, Bursa İYİ Olacak” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler
Gemlikİyi Parti
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Kros nefesleri kesti
Nilüfer Uluslararası Spor Şenlikleri kapsamında Balat Atatürk Ormanı’nda düzenlenen kros yarışları...

Haberi Oku