BURSA HABERLERİ:
Gemlik'te bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor

Fen İşleri Müdürü Fatih Köse, yapılan tüm çalışmaların standartlara uygun şekilde planlandığını ve kısa sürede tamamlanacağını ifade etti. İlçedeki yolların ve kaldırımların modernize edilmesiyle vatandaşların yaşam kalitesinin artacağını belirtti.

Çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, kilitli parke taşı döşeme ve yol yapım faaliyetleriyle ilçenin eksikliklerini hızla giderdiklerini söyledi. Başkan Deviren, “Merkez ve kırsal mahallelerde birçok noktada ekiplerimiz, parke döşeme, kaldırım, yol yapım ve şev taşı döşeme çalışmaları gerçekleştiriyor. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için tüm birimlerimiz özveriyle çalışıyor. Yapılan tüm hizmetlerimiz daha güzel ve daha yaşanabilir bir Gemlik için” dedi.

Orhaniye Mahalle Muhtarı Atilla Kökçam ise yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Gemlik Belediyesi’nin mahalleye sağladığı hizmetler için teşekkür etti. Belediye ekiplerinin belirli bir program çerçevesinde mahalledeki eksiklikleri giderdiğini belirtti.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Bursa'da GEZEK rüzgarı
Yarına Şans Ver Derneği (YASAV)'ın hazırladığı ''Bursa'da Bir Gezek Akşamı''...

Haberi Oku