BURSA HABERLERİ:
Gemlik Hisar Mahallesi'nde Asfaltlama Çalışması: Yol Sorunu Çözüme Kavuştu

Adliye Sarayı'nın arka kısmında yer alan yaklaşık 1000 metrekarelik alanda yapılan çalışma sayesinde, yol daha modern, konforlu ve güvenli bir hale getirildi. Bu proje, hem sürücülerin hem de yayaların güvenliğini artırmayı hedefliyor.


Başkan Deviren: "Planlı Çalışmalarla Sorunları Çözüyoruz"

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, ilçe genelindeki yol bakım ve asfaltlama çalışmalarının planlı bir şekilde sürdüğünü belirtti. Özellikle trafik yoğunluğunun yaşandığı ve vatandaşların günlük yaşamını etkileyen noktalara öncelik verdiklerini ifade eden Başkan Deviren, "Gemlik’in tüm mahallelerinde ihtiyaçlarımızı tespit ederek hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağız. Kent genelinde daha güvenli ve konforlu bir ulaşım ağı oluşturmak için çalışmalarımız aralıksız sürecek" dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Küresel Kent Forumu MARUF25 Sona Erdi: 50 Ülkeden...
Marmara Belediyeler Birliği (MBB) tarafından iki yılda bir düzenlenen uluslararası ölçekteki Marmara Urban...

Haberi Oku