BURSA HABERLERİ:
Gemlik Belediyespor Yaz Okulu Başladı: Geleceğin Sporcuları Yetişiyor

Bu yıl farklı spor branşlarında eğitim alacak 118 öğrenci kayıt yaptırarak, hem fiziksel gelişimlerine katkıda bulunuyor hem de yeni arkadaşlar ediniyor.


Genç Antrenörler Tecrübe Kazanıyor

Yaz spor okulunda, 5 profesyonel antrenörün yanı sıra, Gemlik Belediyespor'un bünyesinde yetişen 3 genç de antrenörlere destek veriyor. Toplam 8 antrenör eşliğinde öğrenciler, sporun temel prensiplerini ve disiplinini öğrenirken, genç antrenörler de mesleki tecrübe kazanma fırsatı buluyor. Bu iş birliği, kulübün geleceğe dönük yatırım stratejisinin bir parçası olarak öne çıkıyor.


Başkan Deviren: "Sağlıklı Bireyler Yetiştirmek Önemli"

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, yaz okulunun önemine dikkat çekerek, "Yaz okulu, gençlerimizi spora yönlendirmek, disiplinli çalışma alışkanlığı kazandırmak ve sağlıklı bireyler yetiştirmek adına önemli bir fırsat" dedi. Deviren, belediyenin çocukların fiziksel ve sosyal gelişimine katkı sağlayan bu tür etkinlikleri desteklemeye devam edeceğini belirtti.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

BURSA REHBERLERİ MİSİ KÖYÜ’NDE BULUŞTU:...
Bursa Bölgesel Turist Rehberleri Odası (BURSA-BRO), üyeleriyle birlikte Misi Köyü’ne özel bir Eğitim...

Haberi Oku