BURSA HABERLERİ:
Fırtına Bursa'yı da Vurdu!

Bursa'da aniden bastıran fırtınayla karışık şiddetli yağmur hayatı felç etti. Kentte trafik durma noktasına gelirken çok sayıda ev ve iş yerini su bastı.

Kentte saat 16.00 sıralarında kuvvetli rüzgarla birlikte başlayan sağanak yağmur, yarım saatte bir çok yerde su baskınlarına neden oldu. Şiddetli yağışta araçlar ilerlemekte zorlanırken, insanlar ise durak ve iş yerlerinde mahsur kaldı. Fırtınayla karışık yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, saçak altları ve duraklara saklanırken, bazı vatandaşlar ise işe gitmek için yağmura aldırmayıp servislerine yetişmek için koşturdu. Özellikle Yıldırım ilçesinde hayat neredeyse tamamen durma noktasına geldi.

Bazı vatandaşlar ilerlemek için ayakkabılarını çıkarıp göle dönen suda yürürken, bazıları ise koydukları banklar üzerinden ilerledi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

MESLEKİ VE YAZARLIK KARİYERİ İLE KONUŞULUYOR
Genç ve başarılı yazar Eda Boğatemur’un mesleki çalışmalarını ve yazarlık kariyerini sizin için...

Haberi Oku