BURSA HABERLERİ:
EĞİTİME ve LİYAKATA ÖNEM VEREN HER PARTİ ve PARTİ LİDERİ, BÖYLE BİR MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYINI KENDİ PARTİSİNDE GÖRMEK İSTER: 'İYİ PARTİ AKSARAY MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI- AVUKAT DR. MEHMET EMİN TATLIPINAR'

Geçmişi mesleki başarılarla dolu, alanında yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettiren, güçlü enerjisi ve şıklığı ile dikkatleri üzerine çeken, birçok ünlü ismin de yakından tanıdığı, deneyimli ve başarılı genç hukuk adamı, ‘Avukat Dr. Mehmet Emin TATLIPINAR’, İYİ PARTİ’ den, “İYİ PARTİ AKSARAY MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI” olarak siyaset hayatına atılmıştır.

‘Avukat Dr. Mehmet Emin TATLIPINAR’ kimdir?

‘Avukat Dr. Mehmet Emin TATLIPINAR’, 2006 yılında ‘Subay’ statüsünde ‘Teğmen’ rütbesi ile mezun olduğu, en büyük dünya lideri, ‘Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün de yetiştiği okul olan, Kara Harp Okulu’ndan sonra; Türk Silahlı Kuvvetleri’nin, çeşitli kademelerinde, kritik birçok karargâh, kurum ve birliklerinde; yıllar boyu,  iyi bir yöneticilik, komutanlık ve sevk-idarecilik yaparak, belirli bir süre hizmet etmeyi müteakip; hep, vatan ve millet sevgisiyle dolu, Atatürkçü ve vatansever bir subay olarak ‘Kıdemli Yüzbaşı’ rütbesi ile emekli oldu.






“Terörizmle Mücadele Hizmet Şerit Rozeti” de bulunan ve askeri meslek safahati başarılarla dolu, ‘Mehmet Emin TATLIPINAR’, şu anda ‘Avukatlık’ mesleğini icra etmekte olup yine bu alanda da, 2022 ve 2023 yılına, birçok başarı sığdırmış ve emsallerinin önüne geçmiştir.

Üst üste, “YILIN EN İYİ HUKUK ADAMI” ödülünü, “YILIN EN İYİ ÇIKIŞ YAPAN HUKUK ADAMI” ödülünü, “YAŞAM BOYU HUKUK ONUR” ödülünü, “YAŞAM BOYU MESLEK BAŞARI” ödülünü, “ÖMÜR BOYU HUKUK ÖNDERLİĞİ ve AKADEMİK KARİYER BAŞARI” ödülünü almış ve son olarak aldığı “TÜRKİYE' NİN EN SAYGIN HUKUK ADAMI ve ÜSTÜN BAŞARI” ödülü ile, başarısını taçlandırmıştır.

Parlak kariyeri, çalışma prensibi ve başarıları ile oldukça adından söz ettiren ‘Av. Dr. Mehmet Emin TATLIPINAR’ ın, aynı zamanda, birçok uluslararası, ulusal ve yerli TV kanal programında, yazılı-görsel basın dünyasında ve sosyal medyada; yine birçok yayın, röportaj, ana haber bülteni, magazin, dergi, gazete, köşe yazısı ve makale deneyimleri olmuştur.



 

Kendisini akademik olarak da, birçok alanda oldukça geliştiren ve tam bir liyakat örneği olan, ‘Av. Dr. Mehmet Emin TATLIPINAR’ın, ‘Subaylık Diploması’ haricinde;  Dış Ticaret ve Pazarlama Bölümü (Department of Marketing and Foreign Trade for the Programme in Foreign Trade) ve Hukuk Bölümü Adalet Programı (Department of Law for the Programme in Jurisprudence) alanlarında Ön Lisans Dereceleri (Assocıate Degree), yine ‘Sistem Mühendisliği’ (Systems Engineering), ‘Makine Mühendisliği’ (Mechanical Engineering), Hukuk Bölümü (Law) ile Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü (Political Science and Public Administration) alanlarında, Lisans Dereceleri (B.Sc.) olup;

‘ABD Etkisinde Türkiye-Irak İlişkileri ve Musul-Kerkük Sorunu’ başlıklı tez ile ‘Uluslararası İlişkiler Ana Bilim Dalı’ nda (International Relations) Tezli Yüksek Lisans Derecesi (M.Sc) ve ‘İnsancıl Hukuk İhlallerinde Sorumluluk’ başlıklı tez ile ‘Kamu Hukuku Ana Bilim Dalı’ nda (Public Law) Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Derecesi (LL.M./LL.D.), ayrıca yine; ‘Uluslararası İşletme Yönetimi Ana Bilim Dalı’ nda da (Busıness Admınıstratıon) Doktora Derecesi (Ph.D.) bulunmaktadır.

Ayrıca; Aksaray İl’inde, herkesçe ve özellikle siyaseten çok tanınmış, bilinmiş, sevilen ve geçmişte Belediye Başkanlığı vb. görevlerde bulunmuş bir ailenin çocuğu olan ‘Avukat Dr. Mehmet Emin TATLIPINAR’,

 

 

Şimdiye kadar, askeri, askeri yargı ve hukuk hizmetleri alanında birçok görev ve üstün başarı ödülü alan, tecrübeli, genç bir ‘Avukat’ ve ‘Emekli Asker’ olarak; öncesinde Türkiye’ yi, TÜBİTAK Bilim İnsanı Yetiştirme-Proje Yarışmalarında ve Matematik Olimpiyatları’nda temsil eden başarılı bir ‘Mühendis’ olarak ve yine birçok alanda akademik başarıların altına imza atmış deneyimli bir ‘Akademisyen’ ve ‘Finans Uzmanı’ olarak; hem, Milletvekili Aday Adaylığını koymuş olduğu Aksaray İl’i özelinde, hem de ‘İyi Parti’ iktidarında tüm Türkiye’ de, partisini ve milletini en iyi şekilde temsil etmek ve çok çalışmak istemektedir.

 

Sağlıktan eğitime, yargıdan dış politikaya, “Hukuk, Adalet ve Yargı” başlığı altında açıklanan, Millet İttifakı’nın; 240 sayfalık, 2 bin 300’den fazla proje ve somut hedefin yer aldığı, “Ortak Politikalar Mutabakat Metni” nde bulunan projelere yönelik, kendisinin de, kaynak ve sermaye aktarımı noktasında, birçok yurt içi ve yurt dışı proje ve çalışması bulunmaktadır.

Avukat Dr. Mehmet Emin TATLIPINAR'dan çarpıcı seçim sloganı

HEM DENEYİMLİ BİR ASKER, HEM İYİ BİR HUKUK ADAMI, HEM BAŞARILI BİR MÜHENDİS, HEM DE BİRÇOK ALANDA KENDİSİNİ GELİŞTİRMİŞ DUAYEN BİR AKADEMİSYEN: "İYİ PARTİ AKSARAY MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI MEHMET EMİN TATLIPINAR"
Anahtar Kelimeler
TatlıpınarEminMehmet
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Personele ‘Kamu ihale kanunu eğitimi’ verildi
Bursa Büyükşehir Belediyesi, BUSKİ Genel Müdürlüğü ve ilçe belediyelerinde taşınır kayıt yetkilileriyle...

Haberi Oku

banner108