BURSA HABERLERİ:
DÜNYANIN EN SEVİMLİ HASTALARI ULTRASONLA MUAYENE OLDU

Türkiye'nin tanınmış Veteriner Radyologlarından Dr. Halil Mahzunlar'ın, Bursa Akademik Odalar Birliği'nde bulunan Bursa Veteriner Hekimleri Odası'nda verdiği ''tanı ve tedavide ultrasonografi'' konulu eğitime, Bursalı Veteriner Hekimler büyük ilgi gösterdi. Hayvanlardaki hastalıkların teşhis ve tedavisinde kullanılan, ileri teknoloji ultrason cihazları ile Veteriner Hekimlerin bilgilerinin güncellendiği ve tecrübe kazandıkları eğitimin yıldızı can dostları oldu. Ultrason ile iç organ sağlıkları kontrol edilen kedi ve köpekler sevimlilikleri ile adeta eğitimin neşe kaynağı oldular. Ultrason muayenesinde, tıpkı bir insan gibi sorun çıkarmayan can dostları, meraklı gözlerle kendi muayenelerini izledi.

Eğitim sonrası açıklamada bulunan Bursa Veteriner Hekimleri Odası Genel Sekreteri, Veteriner Hekim Melike Baysal, ''Bursa Veteriner Hekimler Odası olarak Dr. Halil Mahzunlar'ın katılımı ile başarılı bir eğitimi daha geride bıraktık. Bundan sonra da meslektaşlarımızın gelişen teknolojiyi kliniklerinde kullanabilmeleri, mesleki tecrübe kazanmaları için eğitimlerimize devam edeceğiz. Çünkü hekimlik sürekli eğitim gerektirir ve bizim hastalarımız doğru teşhis, doğru ve uygun tedaviyi hak ediyor’’ dedi.

Anahtar Kelimeler
MelikeBaysal
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Türk Sağlık Sen Sendikası Şubelerinden suç...
Sağlık çalışanını sahte imzayla sendikaya üye yapılmasının anlaşılması üzerine suç duyurusunda...

Haberi Oku

banner108