BURSA HABERLERİ:
DÜNDAR KOLTUĞUNU MİNİKLERE DEVRETTİ!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda koltuğunu küçük başkanlara devretti. Sabiha Köstem Ortaokulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Osmangazi Belediyesi’ni ziyaret etti. Belediyede yer alan birimleri tek tek gezen 80 öğrenci, belediye meclis salonunda belediyenin işleyişi hakkında bilgiler aldı. Öğrenciler daha sonra Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın makamına geçti. Öğrencileri makamında ağırlayan Başkan Dündar, temsili olarak başkanlık koltuğunu 4-E sınıfı öğrencisi 10 yaşındaki Gamze Kurtuluş’a emanet etti.

 Başkanlık koltuğuna oturmaktan dolayı büyük mutluluk duyan Gamze Kurtuluş, isteklerini şöyle ifade etti: “Okulumuzdaki laboratuarlarımızın sayısının arttırılmasını istiyorum. Okul bahçemizin içerisine sadece ilkokula giden öğrencilerimizin faydalanacağı bir park yapılmasını bekliyorum. Öğrencilerin okuldan kaçmasının önüne geçmek adına gerekli önlemler alınmalı. Ayrıca dışarıdan çocukların okul içerisine girmesini engellemek için okul etrafındaki demir parmaklıkların yükseltilmesini istiyorum.”

 Dündar, “Başkanımızın isteklerini yerine getireceğiz”

 Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’da temsili olarak makam

koltuğuna oturarak Osmangazi Belediye Başkanı olan Gamze Kurtuluş’un isteklerinin yerine getireceklerini belirterek, “Başkan isteklerini söyledi. Bize de başkanımızın isteklerini yerine getirmek düşer. Öğrencimiz okulunun ihtiyaçlarını çok iyi tespit etmiş. Osmangazi Belediyesi olarak ilçemizdeki tüm okullarımıza katkı yapıyoruz. 200 tane okulumuza gederek ihtiyaçların giderilmesini sağladık. 2 tane de okul inşa ediyoruz. Murat Hüdavendigar Lisesi’nin inşaatını başlattık. Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu’nu da ilçemize kazandıracağız. Şimdi Gamze başkanımızın talimatı ile Sabiha Köstem Ortaokulu’nun da eksiklerini gidereceğiz. Çocuklarımızın kaliteli eğitim alması bizim görevimiz. Geleceğimizin iyi olması içinde eğitime desteği vereceğiz” dedi.

 Ziyaret sonunda Sabiha Köstem Ortaokulu öğrencileri,Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a çiçek takdimetti. Başkan Dündar’da çeşitli hediyeler vererek öğrencileri uğurladı.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Son yolculuğuna uğurlandı
Osmangazi Belediyesi’nin Ruhsat ve Denetim eski müdürü Yüksel Aslan, yakalandığı amansız hastalık sonucu...

Haberi Oku