BURSA HABERLERİ:
Dostluk Maçı 3-3 Berabere Bitti!

 Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, üniversite yöneticileri, akademik kadro ve Bursasporlu yöneticiler ile antrenman hocalarının yer aldığı kadrolar Üniversitesi’nin Cumhuriyet Stadyumu’nda 10’ar dakikalık devrelerden oluşan bir maç yaptı.
Uludağ Üniversitesi takımında Rektör Prof. Dr. Yusuf Ulcay başta olmak üzere rektör yardımcısı Prof. Dr. Eray Alper, Yabancı Diller Dekanı Prof. Dr. Recep Cıbık, kardiyoloji profesörü Mustafa Tayar, kardiyolog Bülent Özdemir, Tıp Fakültesi Dekanı Prof Dr. Selim Gürel ile dekan ve öğretim üyeleri forma giydi.
Bursaspor’da ise Başkan Recep Bölükbaşı başta olmak üzere yeşil beyazlı yöneticiler ve antrenörler dostluk maçında ter döktü.
İSTENEN HER ALANDA BURSASPOR’A DESTEK
Maç öncesi açıklama yapan Uludağ Üniversitesi Rektörü Yusuf Ulcay, üniversite olarak Bursaspor’la her konuda işbirliği içinde olduklarını belirterek, başta sağlık hizmetleri olmak üzere, istenen her branşta sporcu desteği de vereceklerini söyledi.
Rektör Yusuf Ulcay, şunları söyledi: "Bursaspor ile Uludağ Üniversitesi bir işbirliği anlaşması imzalamıştı. Geçen haftada bizim akademik yılımızın ilk haftasıydı. Böylece bu işbirliğimizin, dostluğumuzun bir göstergesi olarak da bir dostluk maçı ile bu iki camiayı en azından kaynaştırmak amacıyla böyle bir teklif gelince hem başkan, hem de ben evet dedim."
Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ise, "Bursamız çok büyük bir şehir, Türkiye’nin dördünce büyük şehri, Uludağ Üniversitemizde şehrimizin en büyük markalarından biri. Geçtiğimiz dönemlerde de işbirlikleri yaptık. Eğitim, sağlık. Tabi bu süreçte de Uludağ Üniversitesinin etkinlik günü, burada da sayın rektörümüz ve hocalarımızla güzel bir dostluk maçı yapacağız." ifadelerini kullandı.
Ardından hakemin ilk düdüğü ile başlayan çekişmeli maç 3 - 3’lük eşitlikle sonuçlandı. Bursaspor’un gollerini Başkan Recep Bölükbaşı ve Fatih Çayla (2), atarken, Uludağ Üniversitesi’nin ise Rektör Yusuf Ulcay, Günaydın Kırcı ve Gülbek Erkılıç kaydetti. Ayrıca Bursaspor’da Başkan Bölükbaşı bir penaltı atışından yararlanamadı.
Daha sonra günün anısına pasta kesilirken Rektör Yusuf Ulcay Başkan Recep Bölükbaşı’na İznik’te öğrencilerin yaptığı el yapımı çini tabak hediye etti.
ÖĞRENCİLERE İNDİRİM
Pasta töreninde konuşan Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, öğrencilere maçta indirim müjdesini verdi. Rektör Ulcay, "Başkanımız Recep Bölükbaşı’nın 65 bin öğrencimiz için büyük jest yaptı. Passolig kartı almaları halinde öğrencilerimize Atatürk Stadı’ndaki maçlarda yüzde 25, Timsah Arena’daki maçlarda ise yüzde 50 indirim uygulanacak." dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Türk Sağlık Sen Sendikası Şubelerinden suç...
Sağlık çalışanını sahte imzayla sendikaya üye yapılmasının anlaşılması üzerine suç duyurusunda...

Haberi Oku

banner108