BURSA HABERLERİ:
DEĞİRMENÖNÜNE İMAM HATİP LİSESİ!
 Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Yıldırım Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, İl Milli Eğitim Müdürvekili Mustafa Bilici ile Yeni Bahar Derneği Başkanı Abdullah Atlı’nın da bulunduğu imza töreninde 32 derslikli Prof. Dr. Necmettin Erbakan Lisesi’nin 2016-2017 eğitim öğretim yılına yetiştirileceğini vurgulandı. Hazineye ait arsa üzerine yapımı gerçekleştirilecek imam hatip lisesinin inşaat zemin etüt, hafriyat ve çevre düzenleme işleri Yıldırım Belediyesi tarafından yapılacak.

      Eğitimde bağış yapan kurum, kuruluş veya şahsa isim verme hakkının verildiğini belirten Bursa Valisi Münir Karaloğlu, “Türkiye Cumhuriyeti’ne Başbakan olarak hizmet eden Rahmetli Necmettin Erbakan’ın isminin verilmesi bizi de mutlu etti. İmam hatip lisesinin 2 yıl içinde tamamlanmasını istiyoruz. Eğitim vazgeçilmez önceliğimiz. Sağlıklı bir toplum yetişebilmesi için de çocuklarımızın doğru şekilde eğitim almaları gerekmekte. Bursa hayır işlerinde oldukça olumlu bir şehir” diye konuştu.

      Yeni Bahar Derneği Başkanı Abdullah Atlı ise “Öğrendiklerimizi insanlığa faydalı bir hale getirmeyi istedik. Bunun için de en doğru şekil bir eğitim kurumu yapmaktı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Nasır Yıldız:''Çalışan kadınlarımıza...
Bursa'da ''Çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağım sloganı ile seçim çalışmalarına...

Haberi Oku

banner108