BURSA HABERLERİ:
Dağyenice modern Mahalle İletişim Merkezi'ne kavuşuyor

Nilüfer Belediyesi’nin mahallelere kazandırdığı modern Mahalle İletişim Merkezlerinin sayıları giderek artıyor. Nilüfer’in eşsiz güzelliklere sahip Dağyenice Mahallesi de, tam donanımlı bir Mahalle İletişim Merkezi’ne kavuştu. Nilüfer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapımı tamamlanan Mahalle İletişim Merkezi, açılış için gün sayıyor.

Dağyenice Mahallesi girişinde yapılan ve eşsiz bir manzaraya sahip olan Mahalle İletişim Merkezi, mimarisiyle dikkat çekiyor. Dağyenice Mahalle İletişim Merkezi’nde muhtarlık ve afet deposunun yanı sıra, mahalle sakinlerinin bütün etkinliklerinde kullanabileceği çok amaçlı salon, servis mutfağı, çay ocağı, kahvehane ve bebek bakım odası da bulunuyor. Halkın bir çok ihtiyacına cevap verecek olan binanın açılışı yakında yapılacak.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Son yolculuğuna uğurlandı
Osmangazi Belediyesi’nin Ruhsat ve Denetim eski müdürü Yüksel Aslan, yakalandığı amansız hastalık sonucu...

Haberi Oku