BURSA HABERLERİ:
CUMHURİYETİ BİRDE ONDAN DİNLEYİN!
Yazılı basın ve Dergicilik sektörünün duayenleri arasında yer alan Mustafa Küçükadalı bundan böyle uludağhaber.net internet sitesinde okurları ile buluşacak.

1963 Yılında Kırklareli’nin Babaeski İlçesine bağlı Alpullu Beldesinde doğan Mustafa Küçükadalı İlk öğrenimimi Alpullu Beldesine 2 Km uzaklıkta olan Düğüncülü Köyü İlkokulunda, Orta Öğrenimimi Alpullu Lisesi’nin Orta Okulunda tamamladıktan sonra 1976 Yılında Kırklareli Ticaret Lisesi Sınavlarını kazanarak Lise Öğrenimime başladı.1979 Yılında Lise Öğrenimimi tamamladıktan sonra 1979 – 1983 tarihleri arasında İst Ünv. İletişim Fakültesinde üniversite hayatıma başladı. Üniversite Hayatının ardından iş hayatına atıldı. Daha sonraları Ülkemizin Ulusal Basını olan Cumhuriyet Gazetesin’de belli bir süre alan muhabirliği ve sayfa editörlüğü görevinde bulundu. 2001 Ekonomik Krizinde kendi isteğimle ayrıldım ve şu an yayın hayatını sürdürmeyen Dem TV’de Toprağın Dili adlı bir tarım programı gerçekleştirdi. Yine ulusal anlamda yayın yapan çeşitli TV kanallarında Türkülerimize yönelik olarak Öykülerimiz Türkülerimiz ve Köylerimizin tarihsel özgeçmişini anlatan Köy Odası adlı programları hazırlayarak sunumlarını gerçekleştirdi.
Gerçek bir Cumhuriyet aşığı olan Mustafa Küçükadalı kelimelere hükmetmesi ve keskin üslubu ile tanınmaktadır. Mustafa Küçükadalı'nın yazıları bu hafta sonundan itibaren www.uludaghaber.net haber sitesindeki köşesinden okurları ile buluşmaya devam edecektir.
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

23 Nisan Bursa'da coşkuyla kutlandı
Büyük Millet Meclisi'nin Kuruluşunun 104. yılında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları...

Haberi Oku