BURSA HABERLERİ:
Cumhur İttifakı'nda İftar Buluşması
İftar buluşmasına, Belediye Başkanı Bekir Aydın’ın yanı sıra AK Parti Orhangazi İlçe Başkanı Gökhan Ulusu, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Halil Bozoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı İlhan Kılıç, AK Parti ve MHP ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, yeni dönem meclis üye adayları, AK Parti Orhangazi İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, Milliyetçi Hareket Partisi kadın kolları Başkanı ve Ülkü Ocakları Başkanı Emre Bayram Çil katıldı. Toplantıda seçim çalışmaları ve yeni dönem için fikir alışverişinde bulunuldu.
 
Belediye Başkanı Bekir Aydın, konuyla ilgili bir açıklama yaparak, "Biz Cumhur'u temsil eden Cumhur İttifakıyız" dedi ve ekledi: "Ramazan'ın bereketi iftar soframızda bu akşam Cumhur İttifakımızın değerli kadroları ile bir araya geldik. İftarımızı birlikte açtık, sohbet ettik, istişareler yaptık. Seçim dönemimiz ve ikinci dönemimiz için fikir alışverişinde bulunduk. Allah birliğimizi daim etsin." Belediye başkanı Bekir Aydın, birlik ve beraberlik duygusu içerisinde Orhangazi’nin değerleriyle buluşmaya devam edecek.
 
 
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Krizler ve Uluslararası Kimlik Hedefi, Öğrencileri...
Capital, Ekonomist, Start Up ve CeoLife dergileri tarafından düzenlenen Uludağ Ekonomi Zirvesi (UEZ Sapanca...

Haberi Oku