BURSA HABERLERİ:
CHP'li Haşim Öztürk Gürsu'da vaatlerini açıkladı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey bugün Haşim Öztürk ile birlikte Gürsu Atatürk Caddesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Öztürk ve Bozbey Gürsu esnafının sorunlarını dinledi, sorunlara çözüm olarak geleceklerini ifade etti.
 
Bozbey, Bursa’nın her ilçesinin her mahallesinin sosyal belediyecilikle tanışması için son 7 gün kaldığını belirterek, sandık güvenliği konusunda vatandaşlara çağrıda bulundu. Hem Bursa hem Gürsu için, demokrasi için 31 Mart’ın bir dönüm noktası olduğunu belirtti. Bursa’yı gülümsetmeye geldiklerini söyleyen Bozbey’e halkın ilgisi yoğundu.
 
HAYATIM GÜRSU, ÇALIŞMALARIM GÜRSU İÇİN
 
Haşim Öztürk de “Gürsulu bir kardeşiniz olarak hem işi hem ailesi Gürsu’da olan bir kardeşiniz olarak burada sizlerle Gürsu’ya çözüm bulmak için yanınızdayım. Biz hizmet etmek için geliyoruz. Sorunları birlikte tespit edeceğiz, Gürsu’muzun tarımı, sanayisi, küçük esnafı kazansın diye umut edeceğiz, çalışacağız, başaracağız. 31 Mart’ta geleceğimize, ilçemize, sağlığımıza, güvenliğimize sahip çıkmak için sandığa gidecek, sandıkları koruyacağız” dedi.
 
Bozbey ve Öztürk, Atatürk Caddesi üzerindeki esnaf ziyaretlerini tamamladıktan sonra İpekyolu Mahallesi’ne geçti. İpekyolu Mahallesi’nde iftarda buluşan Bozbey ve Öztürk’ün düzenlediği iftara ilgi yoğundu. Gürsu TOKİ’nin yer aldığı mahallede sokak aralarına kurulan uzun masalarda İpekyolu halkı iftarı birlikte karşıladı.
 
EMEKLİMİZ, YAŞLIMIZIN REFAHINI YÜKSELTECEĞİZ
 
Kaderine terk edilen TOKİ’yi Gürsu’yla buluşturacaklarını belirten Haşim Öztürk, İpekyolu Mahallesi halkının sorunlarına derman olmak için yola çıktıklarını ve hizmete erişmek için son 7 gün kaldığını ifade etti. Bu son 7 gün boyunca aralıksız çalışmalarına devam edeceklerini söyleyen Öztürk, “31 Mart ile yeni bir dönemi başlatacaklarını ve sandıkların güvenliği için desteğe ihtiyaçları olduğunu söyledi. Gürsu’ya sözümüz var, Gürsu hizmet bulacak, Gürsu yaşam bulacak, Gürsu’da yaşlımız, emeklimiz için çalışacağız, onların refahını yükselteceğiz, 31 Mart’ı bekleyin, bizlere destek verin.” dedi.
 
 
 
 
 

Anahtar Kelimeler
CHPGürsuHaşim Öztürk
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Marmarabirlik’ten üreticiye 630 milyon TL...
2023/2024 iş yılı ürün alım kampanyasının son dilim ödemesini 26 Nisan 2024 tarihinde yapacak Marmarabirlik,...

Haberi Oku