BURSA HABERLERİ:
ÇERKESLER KAHVALTIDA BULUŞTU!
 Sabah kahvaltısında bir araya gelen dernek yöneticileri ve Muhtarlar Güney Marmara çerkes Şöleni ile alakalı toplantı yaptılar. 
Bu sene katılımın en yuksek oranda olmasını hedeflediklerini söyleyen Levent TURGUT muhtarlardan tam destek aldı. 
Sabah Kahvaltısına katılan Kafkas Dernekleri Federasyon Başkan Yardımcısı Metin Kılıç, AK Parti il Yöneticisi Setenay Yüksel Olguner, Çerkes Federasyonu delegesi Neşet Yavaş, Bursa Çerkez Derneği Başkanı Levent Turgut, Bursa Çerkes Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Demirhan, Bursa Çerkeslerinin sembol isimlerinden Filiz Çelik ile Güvem, Döllük, Karaorman, Kadirçeşme, Eskimezarlık, Yolağzı ve Gönü Köyü Muhtarları birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Millet olarak artık kendimizi göstermemiz gerektiğini ifade eden Levent TURGUT. Şölene hep beraber irade koyarak bu sene ses getirecek bize yakışacak bir şölen olmasını temenni ettiğini söyledi. 
Toplantıya katılan ak parti il Yöneticisi Setenay Yüksel Olguner'de Köy Muhtarları ile tanisarak bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. 
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Ali Sönmez:''Görev verilirse sorumluluk...
Yerel seçimler sonrası AK Parti'nin Bursa'da nasıl bir yapılanmaya gideceği tartışılırken,...

Haberi Oku