BURSA HABERLERİ:
ÇAĞLAYAN TAZİYE MESAJI YAYINLADI!
 Neşet Çağlayan, çok ama çok büyük bir acı yaşadıklarını belirterek, maden şehitlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum dedi.
 
Belediye Başkanı Neşet Çağlayan Soma’da yaşanan facia ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede şu görüşlere yer verdi; Manisa´nın Soma ilçesindeki kömür madeninde trafo patlaması nedeniyle çıkan yangın sonrasında çok sayıda madenci kardeşimizin hayatını kaybettiğini ve bazılarının ise mahsur kaldığını, bir çok madenci kardeşimizin de yaralandığı haberi hepimizi derinden üzmüş bulunuyor. Şehit olan madencilere Allah´tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dilerken, yaralanan madencilerimize acil şifalar temenni ederim. Ülke olarak, millet olarak Manisa’daki acıyı derinden hissediyoruz. Acımız çok ama çok büyük. Milletimizin başı sağolsun.
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Şehit Hakan Ünver Mesleki ve Teknik Anadolu...
Şehit Hakan Ünver Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü İbrahim AYGÜÇ ve okul öğretmenleri Seda...

Haberi Oku