BURSA HABERLERİ:
BÜYÜKŞEHİR'DEN ŞEHİR MEDYA'YA REKLAM AMBARGOSU!
 Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin yayın organı olan ŞEHİR POSTASI yerel gazeteler vasıtası ile dağıtılıyordu. Şehir Medya personeli, Şehir Postasını almak için gittiği belediyede Şehir Postası'nın artık Şehir Medya'ya verilmeyeceğini öğrenince şok oldu. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin bu tutumu üzerine öfkelenen Şehir Medya sahibi Nezir Asaroğlu Facebook sayfasından çok sert cevap verdi. Nezir Asaroğlu yaptığı açıklamada 3 yıldır Büyükşehir ve Altepe ile ilgili birçok şey yazdık çizdik ama hiç reklam sopası çıkmamıştı. Ne zaman ki Haşhaşi yancısı Seyfettin Avşar'a dokunduk yukardan emir gelmiş ‘Şehir Medya'ya zırnık verilmeyecek!’ Ne diyelim demirden korksak trene binmezdik dedi.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner81

banner82

banner83

banner84

banner91

banner95

banner97

TEKNOLOJİDE YENİLİĞİN ADRESİ
Başarılı işadamı Mücahit SELUKTEKİN ile sizin için konuştuk. Cihat DÜNDAR’ın sorularını yanıtlayan...

Haberi Oku