BURSA HABERLERİ:
Bütün Şehri Adım Adım Dolaşıyor
Bu kapsamda esnaf ziyaretleri yapılarak Bitlisliler Kültür ve Dayanışma Derneğinin iftar programına katılındı. Ayrıca Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği de ziyaret edildi. Ziyaretler sırasında projelerini anlatan Aydın ikinci dönem için destek talep etti.
 
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Bekir Aydın, AK Parti Bursa Milletvekilimiz Sn. Muhammet Müfit Aydın ve İlçe Başkanımız Sn. Gökhan Ulusu ile birlikte bir dizi ziyaretler gerçekleştirdik. Bu çerçevede Esnaf ziyaretleri yaptık, Bitlisliler Kültür ve Dayanışma Derneği’nin iftar buluşmasına katıldık ve Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği’nde hemşehrilerimizle bir araya geldik. Hemşehrilerimizle Orhangazi’miz hakkında fikir alışverişinde bulunarak projelerimizi anlattık, ikinci dönemimiz için destek istedik. Misafirperverliklerinden ötürü hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum, dedi.
 
Çalışmalarını yoğunlaştıran Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın kentin değerleri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Aydın bu bağlamda Bursa Milletvekili Muhammet Müfit Aydın, İlçe Başkanı Gökhan Ulusu, belediye meclis üye adayları ve teşkilat mensupları ile birlikte bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Esnafları ziyaret eden Aydın ardından Bitlisli ve Erzurumlu hemşehrileriyle buluştu. Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın ilerleyen günlerde de çalışmalarını sürdürecek.
 
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Yeni Başkan Muharrem Or
Nilüfer Belediyespor Kulübü’nün olağanüstü genel kurulunda yeni yönetim belirlendi. Yapılan oylamada...

Haberi Oku