BURSA HABERLERİ:
BURSA'NIN TARİHİ LEZZETİ  ÖZHAN RAFLARINDA

Geleneksel Bursa lezzeti süt helvası Özhan müşterileriyle buluşuyor. Ürünler, üretim süreçlerinin tüm aşamalarında hijyenik koşullarda Covid-19 önlemlerine de dikkat edilerek üretilip hazırlanıyor. Paketlenen ürünler soğuk zincir kırılmadan satışa sunuluyor. 
 
Tercihe göre  ısıtılarak da tüketilebilen süt helvası tazeliğini koruyarak müşterilerle buluşuyor. 125 gr’lık gıdaya uygun ambalajlarla müşterilere sunuluyor. Ünlü süt helvası lezzeti 5 TL’lik ekonomik fiyatıyla da raflarda dikkat çekiyor. Sevilen yerel bir tatlı olan  helva besin değeriyle ön plana çıkıyor. Her yaştan tatlı severlerin damaklarını tatlandırıyor.
           
57 yıllık köklü Bursa markası olan Özhan, yerel bir lezzete raflarında yer veriyor. Tarihi Abidin Usta süt helvasını sevenleriyle buluşturup  yeni nesille tanıştırmak için aynı lezzet ve tazelikte olmasına özen gösteriyor.  
 
 
           
 
 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

BBP'den Bursa Emniyet Müdürü'ne...
Türk Polis Teşkilatının Polis Günü ve Polis Haftası kapsamında Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı...

Haberi Oku