BURSA HABERLERİ:
BURSAGAZ'dan Ağaçlandırma Çalışması!

Bursagaz 2011 yılı itibariyle çıktığı sürdürülebilirlik yolculuğuna Sürdürülebilir Yaşam Platformu sürdürülebilirlik iletişimi modeli altında devam ediyor. Bursagaz Ormanı Projesi, şirketin doğalgaz üretim, dağıtım ve operasyonel süreçlerinde çevreye salınan gazlar sebebiyle, doğada oluşturduğu tahribatı en aza indirmek amacıyla, bir güdümleme projesi olarak hayata geçiriliyor. Bu proje ile her yıl yaklaşık 4 bin fidan dikimi gerçekleştiren Bursagaz, karbon nötr olmayı hedefleyerek bu faaliyet ile her 4 bin fidan dikimi ile 3 yıllık ürettiği emisyonlarını sıfırlayacak bir doğa desteğine adım atıyor.

Gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak adına gerçekleştirilen fidan dikim etkinliğini, 2015 yılında Nilüferköy lokasyonunda meydana gelen yangında zarar gören alanda gerçekleştirildi. Platformun sürdürülebilirlik gönüllerinin katılımı ile gerçekleştirilen etkinlikte sürdürülebilirlik temasına değinen Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola, iklim değişikliği ile mücadele anlamında çevresel etkileri minimize etmek ve çevre bilincini yaygınlaştırma çalışmaları kapsamında çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İnegöl Şehir Tiyatrosu 'Kadın Sığınağı'...
İnegöl Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun 22. oyunu olan "Kadın Sığınağı", Çarşamba günkü...

Haberi Oku