BURSA HABERLERİ:
Bursa'da Dünya Çiftçi Kadınlar Günü Kutlandı!

Çeşitli etkinlikler ile renkli bir atmosferde devam eden Fuarlar da 15 Ekim Dünya Çiftçi Kadınlar Günü etkinliği gerçekleşti. Söz konusu etkinlik T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve Bursa İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü organizasyonu Bursa'da bulunan kadın çiftçiler ve kadın girişimcilerin katılımlarıyla T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı standında gerçekleşti. Sunumunu Eğitim, Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı Yayın ve Tanıtım Hizmetleri Daire Başkanı Sürur Kır'ın yaptığı etkinliğe Bursa Vali Yardımcısı Ergun Güngör, Bursa İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ömer Çelik, kadın derneklerinin temsilcileri ve çok sayıda

kadın çiftçi katıldı.
Etkinlikte bir konuşma yapan Bursa Vali Yardımcısı Ergun Güngör üretimde kadın elinin önemi üzerinde durarak katılımcıların ve tüm çiftçi kadınların günlerini kutladı. Bursa İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ömer Çelik ise bu özel günde sözün kadınlarda olması gerektiğini belirtti. Kadınların tarım ve hayvancılık alanındaki katkılarının önemini belirten İl Müdürü Çelik "Tüm kadın çiftçilerimizin Dünya Çiftçi Kadınlar Günü'nü kutluyorum, onları tebrik ediyorum." dedi.
Kadın derneklerinin temsilcileri ise yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı yetkilileri ve Bursa valiliğine katkılarından dolayı
teşekkürlerini ilettiler.
Bursa'daki üreten kadın derneklerinin üyelerinin yer aldığı organizasyon, ülkemizin güçlü kadınlarını sektörün bu önemli fuarında buluşturdu.
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Ali Sönmez:''Görev verilirse sorumluluk...
Yerel seçimler sonrası AK Parti'nin Bursa'da nasıl bir yapılanmaya gideceği tartışılırken,...

Haberi Oku