BURSA HABERLERİ:
Bursa Valisinden Dev Kompleks Açıklaması!

 İstanbul'dan sonra Türkiye'de 2. En büyük ve komplike Kapalı Atletizm Pisti olma özelliği olacak programda konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç: " Yaklaşık 20 milyon liraya mal olacak bu tesisimiz inşallah geleceğin başarılı sporcularının yetişmesine katkı sağlayacak." Dedi.
Bursa'ya spor alanında yapılan yatırımların son dönemde hız kazandığını belirten İçişleri Bakanı Ala'da: Ben başta Gençlik ve Spor Bakanımız ve ekibi olmak üzere, bu yatırımların Bursa'ya kazandırılmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum." Dedi.
Temel atma töreninde konuşan Vali Karaloğlu: "Bursa spor ve sporun şehridir. Özellikle Büyükşehir Belediyemizin ve diğer ilçe belediyelerimizin spora verdiği önemi Bursa’nın her bir tarafını donattıkları spor tesislerinden görebilmeniz gayet mümkündür. Osmangazi Kapalı Atletim Salonu, taşınmaz 6 kulvar olarak projelendirilerek 8.360 m²’lik bir alanda inşa edilecek. Şu anda işin yüzde 10’u yapılmış durumda. İnşaallah proje bittiğinde Osmangazi Belediyesi Atletizm Salonu, Atletizm dalında şampiyon sporcular yetiştirecek ve Bursa’nın adını düzenlenecek ulusal ve uluslar arası müsabakalar da dünyaya duyuracaktır." Dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bursa Büyükşehir Belediyesi toplu taşımada...
Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraki BURULAŞ, toplu taşıma araçlarının bakım ve onarım çalışmalarını...

Haberi Oku