BURSA HABERLERİ:
Bursa Rehberleri Dağ Yöresinin Tarihini ve Doğasını Keşfetti

Bölgenin tarihi ve doğal güzelliklerini keşfeden rehberler, unutulmaya yüz tutan lezzetleri tadıp, adrenalin dolu aktivitelere katılarak deneyimlerini artırdı.


Lezzet Durakları ve Adrenalin Dolu Aktiviteler

Program, Değirmenlikızık Mahallesi'nde bulunan Özçelik Restoran'da akşam yemeğiyle başladı. Ertesi gün, Keles Gököz Natural Park'ta göl kenarında kahvaltı yapan rehberler, ardından ATV Safari ve At Turu yaparak bölgenin doğal güzelliklerini yakından tanıma fırsatı buldu. Müzeyyen Senar'ın doğduğu evi de ziyaret eden ekip, daha sonra Büyükorhan Cuma Pazarı'nda meşhur Büyükorhan Kavurması'nın tadına baktı.

Gezi, Orhaneli Sadağı Kanyonu'nda yapılan yürüyüş ve Koçacay'da alınan rafting eğitimiyle devam etti. Rehberler, bölgenin turizm potansiyelini artıracak bu aktiviteleri bizzat deneyimledi. Etkinliğe katılan rehberler, Orhaneli Belediye Başkanı Ali Osman Tanır tarafından da kabul edildi.


Başkan Erçevik'ten Teşekkür

Bursa Bölgesel Turist Rehberleri Odası Başkanı Tansu Erçevik, etkinliğe katkı sunan işletmecilere, Orhaneli Belediyesi'ne ve ulaşım sponsoru Arnis Turizm'e teşekkürlerini sundu.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

BURSA REHBERLERİ MİSİ KÖYÜ’NDE BULUŞTU:...
Bursa Bölgesel Turist Rehberleri Odası (BURSA-BRO), üyeleriyle birlikte Misi Köyü’ne özel bir Eğitim...

Haberi Oku