BURSA HABERLERİ:
BURSA'NIN YILDIZI OLACAĞIZ

Pandemi süreci ile birlikte sağlıklı yaşamın öneminin bir kez daha ortaya çıktığını söyleyen Emel Çelik Aydın, ‘’spor sağlığınızın değerini anlamanıza yardımcı olur. Yaşam kalitenizi arttırır. Fiziksel performansınızı geliştir. Kalp krizi riskini, yüksek tansiyon riskini azaltır. Kandaki iyi kolesterolü(HDL) yükselterek, kalp damar dolaşımını geliştir. Yani spor sağlıklı bir yaşamın vazgeçilmezidir. Spordan bahsetmişken, kendi uzmanlık alanım olan Plates’ten de bahsetmeden olmaz. Plates, omurganın ve vücudun düzgünlüğünü sağlayan, tüm kas gruplarını kuvvetlendiren bir egzersiz sistemidir. Spor salonumuzda haftanın her günü, Bursalıların sağlığına hizmet edeceğiz. Bizi izlemeye devam edin’’ ifadelerini kullandı.

Ortaklık anlaşması sonrası görüşlerini açıklayan ünlü iş insanı Sırrı Aydın ise, ‘’Bursa’ya ve Bursalıların sağlığına hizmet edecek olan ATAEVLER MY WELLNESS FİTNESS CLUB’e ortak olan eşim Emel Çelik Aydın’ın başarılı olup, ATAEVLER MY WELLNESS FİTNESS CLUB ailesini günden güne büyüteceğine eminim. Sanki başarılı olmak bizim ailenin genlerinde var. Bu anlamlı günümüzde bizi yalnız bırakmayan efsane spor menajeri Ömer Özen ile eski Başakşehir kaptanı Metin Depe’ye teşekkür ederim’’ dedi.

Anahtar Kelimeler
AydınEmelçelik
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Nasır Yıldız:''Çalışan kadınlarımıza...
Bursa'da ''Çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağım sloganı ile seçim çalışmalarına...

Haberi Oku

banner108