BURSA HABERLERİ:
BURSA İŞ DÜNYASINDAN TÜRK KIZILAY'A DESTEK

Kurban vekaletini Türk Kızılay’a bağışlayan İbrahim Burkay, Bursa iş dünyasına kampanyaya destek çağrısı yaptı. Türk Kızılay Bursa Şube Başkanı Davut Gürkan’la bir araya gelen İbrahim Burkay, Türk Kızılay’ın 151 yıllık merhamet ve şefkat yüklü mazisi ile Türkiye’nin dünyaya örnek kurumlarından biri olduğunu söyledi. Burkay, Türk Kızılay sayesinde dünyanın dört bir yanında şefkat ve merhamete dayalı medeniyet anlayışımızın yüzleri güldürdüğünün altını çizerek, Bursa iş dünyasından kampanyaya destek istedi.

BTSO Başkanı İbrahim Burkay’a ilgi ve desteğinden dolayı teşekkür eden Davut Gürkan ise, Kurban vekalet kampanyalarına geçtiğimiz yılda olduğu gibi bu bayram öncesinde de halkımızın desteklerini beklediğini söyledi. Katkılarını Türk Kızılay’dan esirgemeyen Bursa Halkı’na teşekkür eden Başkan Gürkan, “Hayırseverlerimizin destekleri ile bu yıl İnşallah 50 ülkedeki ihtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldüreceğiz. Bağış yapmak isteyen hayırseverlerimiz, gönül rahatlığı ile Kurban vekaletlerini Türk Kızılay’a bağışlayabilirler. Bağışçılarımız, vekalet kampanyamızın kesim aşamasından, ihtiyaç sahiplerimize ulaştırılması işlemlerine kadar dini ve manevi hassasiyetlerine dinimizin gereklerine uygun bir şekilde yürütüleceğinden emin olarak bağışlarını gerçekleştirebilirler. İnşallah bu yılda hayırsever kurum ve vatandaşlarımızın teveccühü hayırseverlerimiz ve ihtiyaç sahiplerimiz arasındaki köprüyü en doğru şekilde kuracağız” dedi.

HAYIRSEVERLERİMİZE VEKALET İŞLEMLERİ İÇİN KOLAYLIK

Kurban vekaletini Türk Kızılay’a bağışlamak isteyen hayırseverlerimiz, yurtiçi 1 hisse kurban vekâlet bedeli olarak 850 TL öderken, yurtdışı kurban vekâlet bedeli için 725 TL ödeyecekler. Kurban ibadetlerinin gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmasının huzurunu yaşamak isteyen vatandaşlarımız, vekaletlerini bağışlarken;

*www.bursakizilay.org.tr adresimiz üzerinden,

* Vakıflar Bankası Bursa Organize Sanayi Şubesi Hesabına Havale /EFT IBAN: TR 31 0001 5001 5800 7307 7617 16 yoluyla,

*0541 220 24 40 numaralı telefonumuzdan bizlere ulaşarak,

*Ya da Vekalet Kabul Merkezlerimizde kredi kartı kullanarak veya nakit olarak işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

BOSAD’DAN SEKTÖRE ÇAĞRI
BOSAD Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Baytaş, Painİstanbul&Turkcoat Fuarı öncesi düzenlenen yemekte boya...

Haberi Oku