BURSA HABERLERİ:
'Bursa için tam zamanı”

Bursa’da Silimci Oktay adıyla bilinen Oktay Çınar, milletvekili adaylığını resmen açıkladı. Bağımsız olarak seçimlere girecek olan Silimci Oktay’a Bursa’da destek oldukça fazla. İşte detaylar.
Mermer ve granit gibi yüzeylere yönelik cilalama işlemleri yapan ve sadece Bursa’nın değil dünyanın dört bir yanındaki duvar ve mermerlerde “Silimci Oktay” olarak ismi yer alan Oktay Çınar siyasete giriyor.
Silimci Oktay bağımsız aday oldu

Bursa’da herkesin Silimci Oktay olarak bildiği Oktay Çınar, yaptığı değerlendirmeler sonucunda bağımsız olarak seçimlere girme kararı aldı. Milletvekili adaylığını bağımsız olarak resmen açıklayan Oktay Çınar, kısa süre içerisinde büyük bir destek alırken sosyal medyada da gündem oldu. 
Adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulunan Oktay Çınar, “Bursa için tam zamanı. Kararsızların kararıyız ve Bursa’nın dertlerini Ankara’nın meclis duvarlarına yazacağız. “ dedi. Bursa için destek isteyen Oktay Çınar, 2023 milletvekili seçimlerinin en renkli ve dikkat çeken ismi olmaya aday.

Anahtar Kelimeler
SilimciOktay
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Osmangazi Meydanı’nda esnaf buluşması
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken ve Bursa esnafıyla Osmangazi...

Haberi Oku

banner108