BURSA HABERLERİ:
Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden Türkiye birincisi olan öğrencilere müzik stüdyosu müjdesi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şahin Biba, Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Futbol Federasyonu iş birliğiyle güzel sanatlar liseleri arasında düzenlenen “A Milli Futbol Takımı Dünya Kupası Finalleri” temalı beste yarışmasında Türkiye birincisi olan Bursa Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencilerini Tarihi Belediye Binası’nda ağırladı. Halk oylamasına sunulan 82 eser arasından zirveye yerleşerek büyük bir başarıya imza atan "Bizim Çocuklar" adlı marşın bestecilerini tebrik eden Biba, genç yeteneklerle yakından ilgilendi.

Şampiyon öğrencilere modern müzik stüdyosu müjdesi

Ziyaret sırasında öğretmen ve öğrencilerin taleplerini dinleyen Başkan Vekili Şahin Biba, Bursa Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi bünyesine modern bir müzik stüdyosu kazandıracaklarının sözünü verdi. Başarının samimiyet ve emekle geldiğini vurgulayan Biba, "Bizim Çocuklar" marşının Orhangazi Parkı'nda kurulacak dev ekranda yayınlanacak Türkiye-Avustralya Dünya Kupası maçı etkinliğinde canlı olarak seslendirileceğini açıkladı. Sanatla ve kültürle ilgilenen gençlerin her zaman yanında olacaklarını belirten Biba, tüm Bursalıları milli maç heyecanını ve birinci olan marşı hep birlikte paylaşmak üzere Orhangazi Parkı'na davet etti.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bursa Büyükşehir Belediyesi toplu taşımada...
Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraki BURULAŞ, toplu taşıma araçlarının bakım ve onarım çalışmalarını...

Haberi Oku