BURSA HABERLERİ:
Bozbey'den Büyükşehir'e Ağır Suçlama!

 Bozbey, Büyükşehir Belediyesi’nin Anayasa'da verilen görevi yerine getirmediğini öne sürerek, "Halkın sağlığını hiçe sayamazsınız." dedi. 

Başkan Mustafa Bozbey’in, baz istasyonları yer seçim belgesi için sorumluluğunu yerine getirmemekle eleştirdiği Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden 22 gün sonra açıklama gelmişti.
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de bunun üzerine düzenlediği basın toplantısında Büyükşehir Belediyesini baz istasyonları konusunda halkı yanıltmak, elektromanyetik kirliliğe izin verdiği gibi bilgi kirliliğine de yol açmakla suçladı. 
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bursa Büyükşehir Belediyesi toplu taşımada...
Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraki BURULAŞ, toplu taşıma araçlarının bakım ve onarım çalışmalarını...

Haberi Oku