BURSA HABERLERİ:
Birlik ve Beraberliğimiz İçin Dik Durduk!

Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) gerçekleştirmek istediği darbe kalkışmasını engellemek adına tüm Bursa halkı, 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla Fomara Meydanı’na çıktı ve 27 gün aralıksız demokrasi nöbeti tuttu. Meydanı dolduran farklı siyasi görüşe sahip binlerce demokrasi sevdalısının en büyük destekçisi ise Osmangazi Belediyesi oldu. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar başta olmak üzere tüm belediye personeli her gün meydandaki yerini alarak toplam 243 saat demokrasi için nöbet tuttu. Meydanı dolduran vatandaşların ihtiyaçlarını da düşünen Osmangazi Belediyesi, güvenlikten, temizliğe ve sağlık tedbirlerine kadar birçok alanda vatandaşlar için seferber oldu. Ayrıca Osmangazi Belediyesi tarafından dağıtılan 55 bin Türk bayrağı ile 15 Temmuz Demokrasi Meydanı kırmızı beyaza büründü.

DÜNDAR: “TÜM TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLDUK”

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “15 Temmuz gecesi vatanımızın birlik, beraberlik ve bütünlüğüne kastetmek isteyenlere karşı kendilerini siper ederek şehit olan tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Yaşanan darbe kalkışmasına karşı vatandaşlarımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla birlikte devletini, milletini, bayrağını ve demokrasisini korumak adına meydanlara çıktı. Biz de Osmangazi Belediyesi olarak meydanlardan bir dakika dahi ayrılmayarak demokrasimiz için nöbet tuttuk. Vatandaşlarımız her gün, gündüz işlerinde akşam ise demokrasi nöbetinde oldu. Demokrasi için nöbet tutan halkımıza biz 55 bin Türk bayrağı hediye ettik. Demokrasimizin korunmasında emeği geçenlere müteşekkiriz.  Halkımızın darbeye karşı duruşu tüm dünyaya örnek olmuştur. Kimse Türk milletinin devletine, bayrağına, birliğine, beraberliğine ve iradesine göz dikemez” dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bursa Büyükşehir Belediyesi toplu taşımada...
Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraki BURULAŞ, toplu taşıma araçlarının bakım ve onarım çalışmalarını...

Haberi Oku